Espacio publicitario

González: “Estem a 16 de gener, no tenim la proposta de pressupost sobre la taula, així és complicat arribar a consensos”

Guanyar Alcoi lamenta que a les altures que estem del curs els grups polítics no tinguen un esborrany de pressupost municipal amb el qual treballar, tot i que el govern de Toni Francés ha ressaltat la importància dels pressupostos com a reflex del seu projecte per a la ciutat. La postura del regidor Pablo González al respecte és clara: “Estar a mitjans de gener i no tindre la proposta que ens fa el govern d’uns pressupostos que diuen voler aprovar en febrer ens indica dues possibilitats: o que no tenen (o no saben fer) un projecte per a la ciutat i traslladar-ho a un pressupost per escrit, o que no els interessa en absolut arribar a consensos, almenys de caràcter públic”.

Per a Guanyar Alcoi aquesta absència d’un document on es plasmen els pressupostos de l’Ajuntament d’Alcoi que tels diferents grups polítics puguen treballar i proposar millores des dels seus posicionaments ideològics és una evidència més que el govern de Toni Francés ni és tan col·laborador i negociador com defensa, ni és un bon gestor de les necessitats de la ciutat. De fet, la plataforma indica que són moltíssims els ajuntaments de la comarca i del país que han aprovat ja els seus pressupostos i amb eixa feina feta poden posar-se a treballar per la ciutat. A Alcoi no han fet això encara, recalca Guanyar. “És més”, indica González, “anem veient a l’alcalde en premsa venent alguns aspectes del pressupost, i ens consta que en reunions amb col·lectius també anuncia partides, i en canvi als grups de l’Ajuntament encara no ens ha dit ningú ni pruna”.

Tot i així, la plataforma municipalista manifesta la seua disposició a col·laborar per a millorar la vida de les ciutadanes i ciutadans de la nostra ciutat. De fet han sigut moltes les propostes ja realitzades i aprovades al plenari municipal i que, lògicament necessitarà una partida al pressupost. És el cas de la promoció de continguts feministes a les biblioteques, implementar serveis d’atenció per als infants als actes culturals, posar en marxa mesures contra del joc patològic i també una política integral contra l’obesitat infantil, o millorar l’accessibilitat dels habitatges.

Però també, com assenyala González: “Venim reiteradament reclamant moltes propostes des de l’anterior legislatura i que defensem constantment com és, de manera fonamental, recuperar la gestió pública dels serveis públics, com el d’aigua potable i del transport urbà”.

Ací podeu trobar totes les nostres propostes i la resposta al plenari: https://www.guanyaralcoi.com/propostes/

Espacio Publicitario

Deja un comentario