Espacio publicitario

Un any més el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord celebra el Dia de l’Arbre a La Costera de Puçol, un paratge natural municipal que custodiem des de 2011. La cita serà este dissabte, 25 de gener, a les 10.30 hores. Enguany et necessiten per a plantar vegetació autòctona del bosc mediterrani i combatre la presència d’espècies exòtiques invasores en esta muntanyeta de la Serra Calderona.

Com en 2019, realitzarem el Dia de l’Arbre en l’entorn dels antics polvorins de Riotinto. Concretament en una zona propera a l’Aula Natura i l’Aula Multiús de La Costera que, entre 2014 i 2015, va patir la plaga del Thomicus destruens i l’Orthotomicus erosus. Plantarem pins blancs (Pinus halepensis), garroferes (Ceratonia siliqua) i llentiscles (Pistacia lentiscus), entre altres espècies autòctones, i també aprofitarem per a eliminar l’exòtica i invasora banderita española (Lantana camara).

El punt de trobada per als participants en esta reforestació, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà l’Aula Multiús de La Costera. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació d’esta activitat, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem per a pintar de verd esta muntanyeta de la Serra Calderona!!!

Espacio Publicitario

Deja un comentario