Espacio publicitario

Et convidem a un passeig ornitològic i a gaudir del sempre espectacular capvespre d’este xicotet però valuós aiguamoll

El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a participar este divendres, 31 de gener, en el Dia Mundial de les Zones Humides, cita que oficialment es commemora cada 2 de febrer. Com en anys anteriors, celebrarem la festa dels aiguamolls a la Marjal dels Moros. Concretament, amb un passeig ornitològic per la seua platja, durant el qual podrem gaudir amb l’observació de les aus que habiten en hivern en esta xicoteta però valuosa zona humida.

A més a més, parlarem del paper dels aiguamolls per a evitar i minimitzar inundacions, quan tenim episodis de fortes pluges com les de la setmana passada, i explicarem els problemes i impactes que patix la Marjal dels Moros per l’acció humana. Esta activitat, que començarà a les 17.00 hores i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, finalitzarà amb el sempre espectacular capvespre que ens regala tots els dies de l’any esta zona humida.

El punt de trobada per a esta convocatòria serà la Gola de l’Estany de Puçol, que es troba en l’extrem nord del passeig marítim d’este municipi de L’Horta Nord. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424. Vine a la Marjal dels Moros a celebrar el Dia Mundial de les Zones Humides!!!

Espacio Publicitario

Deja un comentario