Espacio publicitario

Un any més el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord celebra el Dia de l’Arbust a La Costera de Puçol. La cita serà este dissabte, 8 de febrer, a les 10.30 hores. Com en 2019 realitzarem esta reforestació en l’entorn dels antics polvorins de Riotinto. Concretament en una zona propera a l’Aula Natura i l’Aula Multiús de La Costera que, entre 2014 i 2015, va patir la plaga del Thomicus destruens i l’Orthotomicus erosus.

Aprofitarem el Dia de l’Arbust per a plantar llentiscles (Pistacia lentiscus), alborcers (Arbutus unedo), bolquerets (Crataegus monogyna), falsos aladerns (Phillyrea latifolia), espins negres (Rhamnus lycioides), margallons (Chamaerops humilis) i coscolls (Quercus coccifera) en esta muntanyeta de la Serra Calderona. Exactament en el nucli de dispersió de llavors, conegut col·loquialment com a bar per a ocells, que estem construint en este paratge natural municipal que custodiem des de 2011.

El punt de trobada per als participants en esta repoblació forestal, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà l’Aula Multiús de La Costera. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació d’esta activitat, pots telefonar al 691 077 424. Vine i ajuda’ns a construir un bar per a ocells!!!

Espacio Publicitario

Deja un comentario