Espacio publicitario

Massamagrell està patint una transformació: hi ha robatoris, venda de drogues, sorolls fins altes hores de la nit, por en el veïnat… tots aquests fets no són innocents o aleatoris, sinó que tenen una causa concreta.
Davant d’aquestes situacions, cal una resposta conjunta de tot el veïnat, que ens encoratge a enfrontar-nos a allò que ens ataca, que atempta contra la joventut i degrada els pobles.
Perquè estem fartes d’haver de canviar de vorera per portar les nostres filles i fills a l’escola, ja de bon matí, i d’esquivar les tones de fem davant les portes d’aquests establiments que embruten els nostres carrers. Estem fartes de tindre por que ens entren a furtar a les nostres cases, de veure com tota una generació de joves i les seues famílies s’arruïna. Estem fartes de despertar-nos a causa de baralles i, sobretot, estem fartes de girar el cap i no fer res per evitar aquestes situacions!
Cal unir-nos, defensar-nos, teixir vincles de resposta col·lectiva davant l’amenaça: les cases d’apostes. Per això, nosaltres responem amb un poble i veïnat oganitzat. És necessari que ens unim, per fer-les fora per sempre. És necessari que entre totes lluitem, juntes. Perquè sols el poble salva el poble, perquè no vindrà ningú de fora a solucionar-nos res. Defensem un barri per a les veïnes.
Un poble organitzat pot amb tot.

Espacio Publicitario

Deja un comentario