Espacio publicitario

La plataforma denuncia el vídeo promocionat per xarxes on l’alcalde s’autoproclama ambaixador real.

Els republicans demanen als reis d’orient per al 2021 un govern compromés amb els problemes de les alcoianes i menys publicitat institucional.

La plataforma municipalista Guanyar Alcoi denuncia que el PSOE d’Alcoi aprofite qualsevol circumstància per a fer propaganda de partit. L’últim acte propagandístic ha sigut el vídeo que l’alcalde d’Alcoi Toni Francés ha protagonitzat, i pagat amb els escassos recursos econòmics de la ciutat, per anunciar que el Nadal de 2020 serà diferent. Segons assenyala la regidora del grup polític, Sandra Obiol: «tots sabem que aquest Nadal ha de ser diferent, tots entenem que no és senzill buscar fórmules per adaptar unes tradicions tan estimades per a la nostra població a la Covid-19, però que el PSOE pense que la solució és un vídeo on l’alcalde s’autoanomena ambaixador real diu molt poc de la seua capacitat per buscar solucions. No entenem com entre les 21 persones que són al govern a ningú li ha cridat l’atenció que no es pot aprofitar aquesta desgràcia ni els diners públics en benefici propi.»

La plataforma municipalista demana que el govern alcoià se centre en solucionar, de veritat, els moltíssims problemes que tenen les alcoianes i alcoians i que deixen de convertir qualsevol fet en propaganda pròpia. I vol aprofitar per a recordar que hi ha moltes qüestions relacionades amb la gestió de la Covid-19 a la ciutat que encara no han sigut abordades com és la comissió monogràfica sobre Domus Vi que abans de l’estiu el mateix alcalde va acceptar fet a proposta de Guanyar Alcoi.

Espacio Publicitario

Deja un comentario