Espacio publicitario

Des de la Comissió Ciutat-Port us informem que hem convocat una concentració ciutadana  per al pròxim dijous, 25 de març, a les 17.00 h de la vesprada, a l’esplanada de l’edifici del Rellotge del Port de València. L’acte és una concentració comunicada a la Delegació del Govern de la CV i a l’Ajuntament de València i es compliran les mesures actuals de seguretat derivades de la COVID-19.

Al dia següent, 26 de març, es reuneix el Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària, el qual té la pretensió de poder adjudicar la concessió de l’ampliació a la mercantil TIL (la naviliera MSC).

L’acte celebra les adhesions de col·lectius i entitats al manifest “NO A L’AMPLIACIÓ DEL PORT”. Pretén fer palesa l’oposició de la ciutadania al projecte d’ampliació del port sense una declaració de impacte ambiental en període de validesa.  

Es realitzarà una breu representació teatralitzada d’una platja del litoral qualsevol dia assolellat i festiu. La representació acabarà amb una imatge que entre totes les persones que participen haurem creat i que donarà el missatge de la necessitat de repensar les  greus conseqüències que té el port de València per al territori, el medi ambient i la salut de les persones de  tota Valencia i l’àrea metropolitana.

En acabar el acte enviarem al mitjans de comunicació que no puguen assistir un comunicat de premsa acompanyat de material gràfic.

Salutacions

Comissió Ciutat-Port

————————————————————————————

CONVOCATÒRIA DE PREMSA. Dijous, 25 de març a les 17:00 h.

QUI CONVOCA: COMISSIÓ CIUTAT-PORT

OBJECTE: Concentració ciutadana d’oposició a l’ampliació nord del Port de València.

DATA: Dijous 25 de març de 2021

HORA: 17:00 h

Lloc: Esplanada de l’Edifici del Rellotge del Port de València.

MAIL DE CONTACTE: comissiovalenciaport@gmail.com

Canal Telegram:https://t.me/joinchat/AAAAAEblFEtfK4-XjB71BQ
Facebook: No a l’ampliació del port de ValènciaEmail: comissiovalenciaport@gmail.com
Adherir-se al manifest: https://www.ecologistesenacciovalencia.org/no-a-l-ampliació-del-port

Espacio Publicitario

Deja un comentario