Vídeo de la taula redona “Per un nou model de cura de les persones majors” que Guanyar Alcoi va organitzar la setmana passada.

Extracte de la intervenció de Manuel Pérez Bosch, cap de la Unitat d’Atenció Domiciliària de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi. Pérez Bosch va compartir amb els assistents com va atendre a una part dels residents de la residència DomusVi i com va anar succeint-se les decisions en la gestió de la primera onada de la Covid19 a la nostra ciutat.

Entre altres coses, va posar sobre la taula la necessitat d’invertir sobretot en inspeccions a les residències per tal de que no torne a ocórrer el que va passar a DomusVi. I va demanar major atenció per part dels nostres governants a les necessitats de les persones, en el mateix moment que sorgeixen eixes necessitats. Perquè, com va assegurar eren coneixedors de tot en el mateix moment que estava passant, també l’alcalde d’Alcoi.

Extracte de la intervenció de Manuel Pérez Bosch: https://youtu.be/mU3MqrC9EAQ

Taula redona completa: https://youtu.be/x_9MH5rLqhU

Deja un comentario