Inicio L'ALCOIÀ Alcoi Guanyr Alcoi renuncia a cobrar per les reunions del consell de l’empresa...

Guanyr Alcoi renuncia a cobrar per les reunions del consell de l’empresa pública

0
18
Obiol: “No podem permetre que cada juliol les famílies alcoianes patisquen i es deixen el sou per solucionar l’atenció dels fills mentre treballen”

Sergi Rodríguez: «No té massa sentit que els regidors que ja cobrem un sou de l’Ajuntament cobrem encara més per l’assistència a les reunions d’un organisme que depén de l’Ajuntament»

La plataforma ciutadana renuncia a percebre diners per les dietes d’assistències a les reunions del Consell d’Administració de l’Empresa Municipals de Serveis d’Alcoi del qual formen part per ser regidors, ja que entenen que els sous per la dedicació ja inclouen eixa responsabilitat en la gestió pública.

A la darrera reunió de la Junta General de l’Empresa Municipal de Serveis d’Alcoi (EMSA), formada pels membres de la corporació, es va aprovar el règim de dietes per assistència a reunions del Consell d’Administració de la mateixa per tal de definir quant es cobrarà per assistir al consell de l’empresa pública i qui ho farà. La proposta va ser aprovada amb els vots favorables del PSOE, Compromís i PP i determina que la quantitat econòmica d’aquestes dietes serà de 270€ (la mateixa que per a l’assistència a les comissions informatives dels regidors sense dedicacions exclusives o parcials) i que eixa quantitat la percebran tots els assistents independentment que perceben o no un sou de l’Ajuntament per dedicació exclusiva o parcial. Segons explica el portaveu de la plataforma ciutadana, Sergi Rodríguez «des de Guanyar Alcoi entenem que els regidors que ja tenen assignada una retribució per la seua dedicació a l’Ajuntament d’Alcoi, que cobren un sou, no han de percebre cap ingrés més per formar part del Consell d’Administració de l’Empresa Pública depenent de l’Ajuntament, ja que entra dins del treball de servei públic que assumim per la dedicació que ja tenim retribuïda.»

Des de Guanyar Alcoi entenen que és del tot innecessari cobrar més per cada assistència atés que la participació en el Consell no implica actualment despeses de desplaçament ni de dietes per als membres, ja que les reunions de treball es fan al mateix Ajuntament. «Des del nostre punt de vista, les retribucions que es perceben en funció de la dedicació i responsabilitat en la gestió pública que es fa a l’Ajuntament també implica posar en marxa i fer funcionar l’Empresa Pública de Serveis d’Alcoi. A més, és una despesa de diners que ens podríem estalviar de les arques municipals» Per aquestes raons des de la plataforma municipalista s’anuncia que es renunciarà a aquestes quantitats econòmiques. «Des d’aquesta reflexió anunciem que renunciarem a cobrar per assistir a estes reunions i demanem a PSOE, Compromís i PP, que van aprovar esta proposta, que reconsideren la seua disposició a cobrar-les» conclou Rodríguez.

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR