Espacio publicitario

El Psoe prorroga per segon any consecutiu la concessió de l’aigua.

Des de Compromís, el seu portaveu Màrius Ivorra afirma: «Després d’una dècada de contracte del subministrament d’aigua potable, el govern del PSOE no va arribar a temps de revisar el contracte i el prorrogà. Ara un any després de l’aprovació de la pròrroga al plenari per socialistes i Ciudadanos, amb la col·laboració de Podemos, estem igual o pitjor. No han fet res».

El passat 5 de juny de 2020, el Sr. Martínez excusava la pròrroga del contracte amb la defensa dels interessos dels alcoians i en estudiar la millor manera de resoldre aquest contracte. «Un any després, sense cap estudi ni informe, ha desaparegut el suposat interés pels alcoians i tornem a renovar la pròrroga. Quins interessos hi ha?» indica Ivorra.

Per al portaveu valencianista «La pròrroga de fa un any, va fer palés la deixadesa d’un govern que no governa, que no pren decisions i que no treballa. I amb el nou incompliment d’estudi i posada en marxa de l’empresa pública per gestionar l’aigua, torna a mentir i a decebre els alcoians que li han donat suport i sobretot a malbaratar diners públics, hipotecant el futur de la ciutat.»

El partit valencianista recorda que aquest no és l’únic contracte que es prorroga, aquesta setmana ja va denunciar la pròrroga del contracte del bus urbà. Segons el portaveu de Compromís «al plenari de juny de 2020, el senyor Martínez afirmava que el seu govern no volia una concessió, i que el govern apostava per un model públic. En resum; es demostra una vegada més el modus operandi del govern de Toni Francés, un govern que lluny de governar i prendre decisions, malauradament prorroga contractes perjudicials que no s’adeqüen a les necessitats dels alcoians i a la realitat de l’emergència climàtica». 
 Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario