Espacio publicitario

La regidora Elisa Guillem sol·licita un pla urgent per radicar els problemes de sanitat derivats de l’augment excessiu de les colònies de coloms. La regidora Guillem declara “Malgrat la insistència de tots els grups polítics el govern, no ha resolt el problema de la gran taxa de reproducció dels coloms a la nostra ciutat, i està convertint-se en un problema sanitari en certes zones de la ciutat, fins i tot van ser coneixedors de brots de sarna en veïnes i veïns de la nostra ciutat a causa d’aquestes aus.

És evident que per moltes campanyes a xarxes socials i mitjans de comunicació, les aus continuen reproduint-se, i no estan funcionant els mecanismes que la regidoria està fent valdre” A més a més, aquestes grans colònies d’aus tenen zones estables on fan la seua vida i unit a la falta de neteja viaria, estan generant zones amb grans acumulacions d’excrements d’aquestes aus, algunes prop de centres educatius, parades d’autobús… en definitiva zones de gran afluència i per tant amb alt risc de contagiar malalties derivades. 

Aquesta proliferació de coloms està desplaçant les colònies d’altres aus, per la gran capacitat d’acaparar els aliments que tenen els coloms, amb la diferència que les altres aus tenen menys impacte sobre la zona urbana i sobre la salut publica. Comenta la regidora de Compromís Cal ficar-se seriosos a l’hora de controlar les colònies de coloms de la nostra ciutat, són un problema que està passant a afectar a la salut d’algunes alcoianes i alcoians que tenen prop a aquestes colònies i que cada vegada en són més per la falta d’un control efectiu i seriós. És per aquesta raó que tornarem a dur al plenari aquest tema amb un prec associat perquè es prenguen mesures urgents.  Elisa Guillem de la CruzRegidora Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario