Espacio publicitario

Plataforma per la Llengua i el Col·lectiu Ovidi Montllor impulsen l’acte al Teatre Micalet de València 

L’homenatge a Lluís Miquel Campos tindrà lloc al Teatre Micalet de València, el dimecres 29 de setembre del 2021, a les 20 h. L’acte sobre un dels impulsors del naixement de la Nova Cançó al País Valencià està organitzat pel Col·lectiu Ovidi Montllor i per Plataforma per la Llengua. Estarà centrat en dos aspectes de la trajectòria artística de Lluís Miquel: la musical i la de productor audiovisual. Les entrades, a 10 €, es vendran a taquilla el dia del concert; cal inscriure’s prèviament ací per l’aforament limitat del teatre. 

En la part musical participaran Aitana Ferrer, Borja Penalba, Carraixet, Cor de l’Eliana, Enric Cassassús, Ina Martí i membres de Pàtxinger Z, Julio Bustamante & Lavanda, Maria del Mar Bonet, Mireia Vives, Musicants, Pau Alabajos, Francesc Pi de la Serra i Rafa Xambó. L’acte tindrà intermedis d’humor, amb el duo Cashalada cia, format per Josep Zapater i Noèlia Pérez, iserà presentat per la periodista Amàlia Garrigós, que a més hi entrevistarà Lluís Miquel. 

En l’acte s’interpretaran, entre altres, les cançons «L’arbre», «I no arriba el temps», «Una cançó d’amor» i «S’adoneu?», compostes per Lluís Miquel, així com adaptacions seues al valencià de temes musicals del belga Jacques Brel, com «No m’abandones», que interpretarà Pau Alabajos, i «El port d’Amsterdam», a càrrec d’Enric Cassassús i Musicants. 

Lluís Miquel Campos (València, 1944) està considerat el pioner de l’audiovisual valencià. Va fundar Tabalet, el primer estudi de gravació del País Valencià, a més de ser promotor, productor musical, teatral i editor de centenars de discos en el segell Ànec Discos. La dedicació de Lluís Miquel al sector audiovisual des de la productora Tabalet Estudi també estarà reflectida en l’acte del 29 de setembre al Teatre Micalet de València, amb la participació de la cantant Mari Giner, membre de Carraixet, i de l’actor Francesc Anyó, que representaran en directe una escena de doblatge.  

Espacio Publicitario

Deja un comentario