Espacio publicitario

 Sergi Rodríguez, nom històric d’EUPV únic candidat a cap de llista

 7 dones i 7 homes es presenten per a conformar la llista

La plataforma municipalista Guanyar Alcoi ha conclòs la inscripció de les candidatures a les primàries de la plataforma i que ha esdevingut en un llistat de catorze persones de forma paritària, 7 dones i 7 homes.

El llistat de les persones inscrites segons modalitat d’elecció (cap de llista per una part i cos de llista per altra) és la següent:

CAP DE LLISTA:

– Sergi Rodríguez

COS DE LLISTA:

– Angelina Ortiz

– Beatriz Muntó

– Daniel Méndez

– Diego Fernández

– Inma Belda

– Jordi Santonja

– Leonor Muñoz

– Lluís Català

– Magda Arques

– Mari Carmen Paredes

– Pablo González

– Raúl Ortíz

– Sofia Hernández

Cal destacar que Sergi Rodríguez, una persona compromesa amb les causes socials i culturals de la ciutat amb dilatada experiència en l’activisme, és l’únic candidat com a cap de llista. Rodríguez, a pesar de la seua militància política extensa mai ha sigut regidor de la ciutat i açò demostra, una vegada més, el compromís de Guanyar Alcoi amb la no professionalització de la política i en la creença de que les idees han d’estar per damunt de les persones que les representen.

Al cos de llista s’han inscrit 13 persones, totes elles implicades en distintes causes socials, culturals o mediambientals. Persones sobradament preparades per a poder exercir com a regidors o regidores d’Alcoi i amb una gran qualitat humana i empatia.

Durant les primàries obertes de Guanyar Alcoi, les persones que s’han inscrit per a votar hauran de votar, en primer lloc, al cap de llista, podent votar pel candidat o fer-ho en blanc -és a dir, no votar-, en segon lloc, es votarà al cos de la llista, és a dir, als tretze candidats i candidates, per a que el vot siga vàlid s’haurà d’elegir a déu d’elles per ordre de preferència i, segons este ordre, rebran una puntuació mitjançant el sistema de recompte Borda.

Per a poder inscriure’s per votar (www.guanyaralcoi.com/registre) s’ha d’estar registrat abans del 14 de desembre.

Les votacions, tant presencials com telemàtiques, es desenvoluparan entre els dies 14 i 18 de desembre en distints punts de la ciutat per a donar accés i opció de votar a totes aquelles persones que ho desitgen i evitar la dependència única de mitjans digitals.

Es podrà votar presencialment sense registre previ als següents llocs i horaris:

– Dimecres 14, dijous 15, i divendres 16 de 9 h a 14 h al despatx de Guanyar Alcoi de l’Ajuntament d’Alcoi.

– Divendres 16 de 18 hores a 20 hores al Club d’Amigues i Amics de la Unesco (c/ Cid 12).

– Dissabte 17 de 10 hores a 13 hores al local de l’Associació Veïnal de Batoi (c/ Carrascar 5).

Des de la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi, tal com remarca el regidor Mauro Colomina: “com a plataforma estem satisfetes de que hi hagen catorze persones compromeses amb Alcoi i amb el bon funcionament de les seues institucions públiques. En temps de populismes antidemocràtics Guanyar Alcoi apostem per la democràcia directa, perquè creem en un Alcoi divers i volem que la nostra llista siga fruit d’eixa diversitat”.

Per últim, Colomina anima a la ciutadania que no ho ha fet encara a registrar-se per poder votar: “no volem que sols els nostres votants participen de les primàries, Guanyar Alcoi fem unes primàries obertes perquè volem que tota aquella gent que creu en la democràcia i creu que la participació ha de ser alguna cosa més que votar cada quatre anys, també participe i ens done la seua visió”.

Per a més informació: www.guanyaralcoi.com/primaries

Espacio Publicitario

1 COMENTARIO

Deja un comentario