Espacio publicitario

La formació morada estarà aquest diumenge 2 d’abril a la zona del mercat de Batoi des de les 10 hores per seguir recollint propostes de la ciutadania. «Des de Podem volem que el nostre projecte siga de totes les persones que fan possible el dia a dia d’Alcoi, i per això fa setmanes que estem treballant el nostre programa de la mà de tota la ciutadania» comenta Trini Rubio, la candidata de Podem Alcoi a l’alcaldia.

«Vam fer una primera sessió programàtica, on tant persones a títol individual com entitats, van fer les seues aportacions i seguim mantenint reunions tant amb entitats, com amb les associacions veïnals, per recollir propostes. Ara eixim al carrer per seguir incorporant veus i millores al nostre projecte de ciutat» continua Rubio.

A banda, des de Podem, volen també fer servir aquesta jornada per a donar a conéixer totes les actuacions que han aconseguit fer realitat aquests 4 anys en la seua primera legislatura a l’ajuntament d’Alcoi i que «han millorat la vida en la ciutat i a la gent que l’estimem».Aquesta eixida al carrer de Podem Alcoi comptarà amb una zona infantil, el racó menut, amb jocs i activitats infantils perquè tota la família puga assistir i gaudir d’aquesta jornada. També hi haurà activitats inclusives, «facilitant que la gent puga posar-se en la pell d’altres i generant valors de respecte i igualtat», afegeix la candidata morada.

«Tenim una candidatura amb moltes incorporacions, a les que podreu conéixer el diumenge i amb diferents perfils professionals, intergeneracional i sobretot plena d’il·lusió i ganes de canviar a millor la nostra ciutat. Volem que ens conegau, que ens acompanyeu i que feu vostre aquest projecte de ciutat, per la ciutat que ens mereixem i amb vosaltres, podrem aconseguir.» finalitza Trini Rubio.

TRINI RUBIO

CANDIDATA ALCALDIA

PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

Deja un comentario