Espacio publicitario

Aitana Mas ha donat suport a la llista fruit de la confluència amb Podem, Compromís i Esquerra Unida, encapçalada per tres dones que volen treballar per un poble més eficient des de la perspectiva social, econòmica i ecològica

Onil, 14 d’abril de 2023

Sumem Onil ha presentat hui, 14 d’abril, la candidatura amb la qual concorreran Compromís a les eleccions municipals en confluència amb les formacions de Podem, Esquerra Unida i Compromís. Una llista que està encapçalada per tres dones en una candidatura d’unió de l’esquerra amb tres forces que porten treballant juntes les últimes legislatures.

Susana Ortiz de Podem, Helena Mira de Compromís i Verónica Vilchez d’Esquerra Unida, han estat acompanyades de la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Aitana Mas, el president de les Corts, Enric Morera, el secretari autonòmic de Vivenda i Funció Social, Alejandro Aguilar, la diputada autonòmica Estefania Blanes i un centenar de veïns i veïnes.

Les tres candidates de Sumem Onil es presenten com la suma de voluntats, de projectes i de mirades noves, amb les quals pretenen millorar el futur del poble, en una suma d’experiències, com diuen, «perquè sabem d’on venim i on volem anar».

Sumem Onil naix de la necessitat de liderar les polítiques de transformació municipals i per afavorir la participació dels colivencs i colivenques, per impulsar la modernització dels serveis públics, per millorar les polítiques de joventut, la transparència, la llengua i el medi ambient.

Per la seua part, Aitana Mas, que també concorre a les eleccions autonòmiques i encapçala la llista a les Corts per Alacant de Compromís, ha reivindicat les coalicions polítiques, els governs de coalició i ha recordat el que ocorre quan governen les majories absolutes que altres partits desitgen.

«Este 28 de maig ens juguem governs municipals que sàpiguen col·laborar amb la resta de les institucions i en Onil necessitem una força que entre de manera decidida al govern municipal a aprofitar cadascuna de les polítiques que impulsem des dels diferents governs en benefici de tots i de totes».

en castsellà: 

Sumem Onil presenta una candidatura de unión para liderar el Ayuntamiento a partir del 28 de mayo

Aitana Mas ha apoyado la lista fruto de la confluencia con Podemos, Compromís y Esquerra Unida, encabezada por tres mujeres que quieren trabajar por un pueblo más eficiente desde la perspectiva social, económica y ecológica

Onil, 14 de abril de 2023

Sumem Onil ha presentado hoy, 14 de abril, la candidatura con la que concurrirán Compromís a las elecciones municipales en confluencia con las formaciones de Podemos, Izquierda Unida y Compromís. Una lista que está encabezada por tres mujeres en una candidatura de unión de la izquierda con tres fuerzas que llevan trabajando juntas en las últimas legislaturas.

Susana Ortiz de Podemos, Helena Mira de Compromís y Verónica Vilchez de Izquierda Unida, han estado acompañadas de la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Aitana Mas, el presidente de Les Corts, Enric Morera, el secretario autonómico de Vivienda y Función Social, Alejandro Aguilar, la diputada autonómica Estefania Blanes y un centenar de vecinos y vecinas.

Las tres candidatas de Sumem Onil se presentan como la suma de voluntades, de proyectos y de miradas nuevas, con las que pretenden mejorar el futuro del pueblo, en una suma de experiencias, como dicen, «porque sabemos de dónde venimos y dónde queremos ir».

Sumem Onil nace de la necesidad de liderar las políticas de transformación municipales y para favorecer la participación de los colivencs y colivenques, para impulsar la modernización de los servicios públicos, para mejorar las políticas de juventud, la transparencia, la lengua y el medio ambiente.

Por su parte, Aitana Mas, que también concurre a las elecciones autonómicas y encabeza la lista en las Cortes por Alicante de Compromís, reivindicó las coaliciones políticas, los gobiernos de coalición y recordó lo que ocurre cuando gobiernan las mayorías absolutas que otros partidos desean.

«Este 28 de mayo nos jugamos gobiernos municipales que sepan colaborar con el resto de las instituciones y en Onil necesitamos una fuerza que entre de forma decidida al gobierno municipal a aprovechar cada una de las políticas que impulsamos desde los diferentes gobiernos en beneficio de todos y de todas».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Espacio Publicitario

Deja un comentario