Espacio publicitario

Fa pocs dies, Podem Alcoi donava a conèixer la candidatura completa encapçalada per Trini Rubio i a banda dels noms en els llocs d’eixida, com l’actual regidor Aarón Ferràndiz, Andrea Martínez o Andreu Bernabeu, trobem tancant la llista a Naiara Davó, anterior candidata de Podem Alcoi al 2019, exsíndica d’Unides Podem a les Corts i diputada autonòmica, i a Cristian Santiago, Portaveu de Podem Alcoi a l’Ajuntament aquesta legislatura 2019-2023.

Amb aquestes dos incorporacions donant suport a Trini Rubio es manté un projecte encetat al 2019, un projecte il·lusionant, propositiu i capaç d’estirar els horitzons del govern municipal i apropar-lo al model de ciutat de Podem Alcoi.

Aquesta primera legislatura no ha sigut fàcil: la pandèmia, la crisi sanitària, social i econòmica, la guerra a Europa o la inflació. Així i tot, des de Podem Alcoi, amb Cristian Santiago al capdavant, han centrat els esforços en millores necessàries a diferents barris de la ciutat, totes elles treballades amb les diferents associacions veïnals: l’actuació de millora a Sant Pancraç i Donya Amàlia, la reparació i renovació del clavegueram al barri de Batoi, la modernització i substitució de la il·luminació al carrer Mestre José Ribera Montes, la creació d’un semàfor a demanda i un pas de vianants al carrer Alacant per garantir i millorar la seguretat viària a la zona, o les millores als polígons industrials, entre d’altres, com la creació d’una brigada de reforç per al manteniment de parcs i jardins formada per persones en risc d’exclusió social o amb problemes d’accés al món laboral.

També han treballat per millorar els problemes d’accés a l’habitatge, aconseguint la creació de l’Observatori Municipal de l’Habitatge d’Alcoi. A Podem Alcoi, defensen la recuperació dels serveis públics privatitzats, per això han aconseguit amb molt d’esforç i insistència la creació de la primera Empresa Pública a Alcoi.

Per altra banda, Naiara Davó, a les Corts, ha aconseguit avanços per als valencians i valencianes que repercuteixen en la millora de vida dels alcoians i alcoianes. També millores i avanços en l’habitatge per acabar amb l’especulació immobiliària i democratitzar l’accés a un habitatge digne, per exemple mitjançant la nova Llei d’habitatges col·laboratives; major justícia fiscal, perquè aporte més qui més guanya, amb les successives reformes fiscals; o la nova regulació per allunyar les cases d’apostes dels centres educatius i juvenils.

La candidata a l’alcaldia, Trini Rubio, afirma que “amb Naiara Davó i Cristian Santiago tancant la llista de Podem Alcoi, donem continuïtat al projecte de ciutat i a les polítiques dutes a terme durant aquests últims anys, i seguirem treballant per Alcoi i per la seua gent, amb la intenció no només de gestionar, sinó de transformar, aquesta pròxima legislatura, des del govern municipal.”.

TRINI RUBIO

CANDIDATA ALCALDIA

PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

Deja un comentario