Espacio publicitario

Podem Alcoi va nàixer a les places, de la indignació, d’un moment impugnatori, arreplegant tot allò que ens va ensenyar el 15M, una nova forma de fer i d’entendre la política, apropant-la a la gent, en un moment on la política (i els polítics) s’havien allunyat massa de la ciutadania. De sobte, milers de cercles morats es van començar a formar per tot arreu i el vell bipartidisme i les estructures de l’Estat començaven a posar-se nerviosos, havíem trencat el tauler polític, i el que és més important, vam marcar l’agenda del debat als mitjans de comunicació i al carrer.

Ara, en un moment on governem i aconseguim avanços en drets socials i laborals, l’agenda la marquen altres i nosaltres hem d’anar a contracorrent. Ahi és on entra en joc Yolanda Díaz, Ministra de Treball i Economia Social i Vicepresidenta Segona del Govern. Yolanda, ha decidit tornar la il·lusió i l’esperança amb el seu nou projecte, unint les diferents sensibilitats de l’esquerra, respectant les diferències de cadascú, amb estima i aprenentatge.

Ahir, va aterrar a la nostra província, Alacant, per donar suport a la candidatura d’Unides Podem encapçalada per Héctor Illueca, que ja va estar la setmana pasada a Alcoi amb Trini Rubio, candidata de Podem Alcoi. A l’acte va intervindre Alejandro Aguilar, núm. 1 per Alacant a les Corts Valencianes, que va animar a diverses comarques alacantines reivindicant les seues lluites.

El públic, vora un miler de persones, va rebre a Yolanda Díaz amb aplaudiments i crits de “sí se puede”, tot açò, baix la música de ZOO. La seua intervenció es va centrar en la política útil, eixa política del diàleg, d’escoltar a la ciutadania, als moviments socials o als col·lectius en lluita. La política que canvia la vida de la gent, com per exemple, amb la primera reforma laboral que amplia els drets dels treballadors i de les treballadores o la pujada del Salari Mínim Interprofessional.

“A Podem Alcoi, tenim molt clar que eixe és el camí a seguir, sumar forces i esforços, per això, vam assistir a l’acte d’Unides Podem amb Héctor Illueca, perquè entenem que Yolanda Díaz és el nostre model, la política útil, i ho hem demostrat al llarg d’aquesta legislatura, ampliant els horitzons del govern municipal i apropant les polítiques al nostre model de ciutat, aplegant a acords i portant a terme propostes del nostre programa, front a altres formacions que es queden en el no permanent i només volen ser oposició continua. Tot açò, amb només dos regidors. Ara volem governar, per tindre més capacitat de gestió i de decisió, volem un Botànic Alcoià».” Afirma la candidata a l’alcaldia, Trini Rubio.

TRINI RUBIO

CANDIDATA ALCALDIA

PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

Deja un comentario