Espacio publicitario

Dilluns 24 d’abril a les 19:30h a la Casa de la Cultura (Costera Pont de Montcau), tenim la xarrada debat sobre Municipalisme i habitatge: politiques per a la justícia social

en la que participa Héctor Illueca (Vicepresident 2º Govern Valencià, Conseller d’habitatge i candidat autonòmic Unides Podem-EUPV), i José Vicente Pérez (regidor de Aspe impulsor remunicipalització serveis socials)

Presentan les candidates  d’Unides Podem- Esquerra Unida per Altea: 

Luis Cebrián ( cap de llista de Podem) i Nati Garcia (segona a la llista d’EUPV)

A l’acte es presentará la resta de la candidatura i els principals punts del nostre programa municipal.

Lunes 24 de abril a las 19:30h en la Casa de la Cultura  Costera Pont de Montcau), tenemos la charla debate sobre : Municipalismo y vivienda: políticas para la justicia social en la que participa Héctor Illueca (Vicepresidente 2° Govern Valencià, Consejero de viviendas y candidato autonómico Unidas Podemos-EUPV), y José Vicente Pérez (regidor de Aspe impulsor remunicipalización servicios sociales). Presentaran las personas candidatas de Unidas Podemos- Esquerra Unida por Altea: Luis Cebrián ( cabeza de lista de Podemos) y *Nati Garcia (segunda a la lista de EUPV)

Al acto se presentará el resto de la candidatura y los principales puntos de nuestro programa municipal.

Espacio Publicitario

Deja un comentario