Inicio Confluencia Compromís Unides per Mislata presenta la seua llista per a plantar la...

Compromís Unides per Mislata presenta la seua llista per a plantar la llavor d’una ‘Mislata en femení’

0
90

Silvia Maiques (Compromís) encapçalarà la llista d’una coalició que per primera vegada en la història del municipi compta amb tres dones en els llocs d’eixida, acompanyant a Maiques, Marta Alfonso (Podem) i Yudelis Mojena (Compromís)

Mislata, 3 de maig de 2023. Compromís Unides per Mislata ha realitzat la seua posada de llarg en la plaça del 9 d’octubre del municipi del Horta sud, en una escenificació de la unitat en l’esquerra valencianista local que vol plantar la llavor d’una ‘Mislata en Femení’. Silvia Maiques (Compromís), encapçala aquest projecte que per primera vegada en la història del municipi tindrà en els seus llocs d’eixida a tres dones, ja que Maiques estarà acompanyada per Marta Alfonso (Podem) i Yudelis Mojena (Compromís). L’acte va ser presentat pel periodista local, Natxo Andreu, qui va ser l’encarregat de presentar a les 21 persones, a més de les suplents, que formen les llistes de Compromís Unides per Mislata, coalició en la qual formen part Compromís, Podem i Recortes Cero.

La plaça 9 d’octubre s’ha omplit de veïns i veïnes que han volgut conéixer l’alternativa valencianista d’esquerres a les eleccions municipals del 28 de maig davant el poder despòtic de Carlos Fernández Bielsa. Així, les tres primeres de la llista de Compromís Unides per Mislata, han sigut les encarregades de prendre la paraula en aquest acte amb uns discursos carregats de missatge i molt emotius, que van alçar una vegada i una altra els ànims de les persones congregades en ple cor de Mislata.

Yudelis Mojena, nascuda a Cuba, ha sigut l’encarregada d’obrir la ronda de discursos, llançant un missatge integrador, en el qual ha repassat la seua trajectòria en l’organització en la qual ha sigut assessora del grup durant més de dos anys, podent treballar braç a braç amb la ciutadania des de l’oposició durant un dels moments més complicats de la història del municipi, el provocat per la pandèmia de la Covid 19.

Per part seua, la número dos de la coalició, Marta Alfonso ha destacat el seu activisme durant els últims anys en què milita en el Cercle de Podem de Mislata. Des d’aquesta organització aportarà la seua experiència lluitant contra els desnonaments i la seua gran faena en l’àmbit social i l’animalisme, camp aquest últim en el qual és un referent a nivell local.

Finalment, ha tancat la ronda de discursos la líder de Compromís Unides per Mislata, Silvia Maiques. La candidata, arquitecta de professió, ha fet referència durant el seu discurs a la seua trajectòria dins de l’organització, que es remunta ja a una dècada, sent la número dos en l’anterior cita electoral sota la marca de Compromís per Mislata. Maiques ha llançat un missatge valencianista, posant l’accent en el problema mediambiental en el qual ens trobem en general i en particular a Mislata, provocat pel creixement desmesurat del municipi pels excessos socialistes en el passat i present. La candidata ha cridat a la unitat per a treballar durant les pròximes setmanes per a construir un projecte en Femení que contribuïsca a millorar la qualitat de vida de veïns i veïnes.

Finalment, durant l’acte, al qual van assistir candidates i candidats de Compromís i Podem d’altres poblacions de la comarca, així com el secretari comarcal de Més Compromís i ex alcalde de Sedaví, Ferran Baixauli, se li ha retut homenatge a Javier Gil, actual regidor de l’agrupació valencianista qui en l’actual cita electorial tancarà la llista. Gil ha tingut paraules d’elogi per a l’equip i especialment per a Silvia Maiques, la candidata de Compromís Unides per Mislata a la qual ha desitjat la millor de les sorts i ha agraït la seua valentia per posar-se al capdavant del projecte.

Compromís Unides per Mislata presenta su lista para plantar la semilla de una ‘Mislata en femení’

Silvia Maiques (Compromís) encabezará la lista de una coalición que por primera vez en la historia del municipio cuenta con tres mujeres en los puestos de salida, acompañando a Maiques, Marta Alfonso (Podem) y Yudelis Mojena (Compromís)

Mislata, 3 de mayo de 2023. Compromís Unides per Mislata ha realizado su puesta de largo en la plaza del 9 d’octubre del municipio del Horta sud, en una escenificación de la unidad en la izquierda valencianista local que quiere plantar la semilla de una ‘Mislata en Femení’. Silvia Maiques (Compromís), encabeza este proyecto que por primera vez en la historia del municipio tendrá en sus lugares de salida a tres mujeres, ya que Maiques estará acompañada por Marta Alfonso (Podem) y Yudelis Mojena (Compromís). El acto fue presentado por el periodista local, Natxo Andreu, quien fue el encargado de presentar a las 21 personas, además de las suplentes, que forman las listas de Compromís Unides per Mislata, coalición en la que forman parte Compromís, Podem y Recortes Cero.

La plaza 9 d’octubre se ha llenado de vecinos y vecinas que han querido conocer la alternativa valencianista de izquierdas a las elecciones municipales del 28 de mayo ante el poder despótico de Carlos Fernández Bielsa. Así, las tres primeras de la lista de Compromís Unides per Mislata, han sido las encargadas de tomar la palabra en este acto con unos discursos cargados de mensaje y muy emotivos, que levantaron una y otra vez los ánimos de las personas congregadas en pleno corazón de Mislata.

Yudelis Mojena, nacida en Cuba, ha sido la encargada de abrir la ronda de discursos, lanzando un mensaje integrador, en el que ha repasado su trayectoria en la organización en la que ha sido asesora del grupo durante más de dos años, pudiendo trabajar codo con codo con la ciudadanía desde la oposición durante uno de los momentos más complicados de la historia del municipio, el provocado por la pandemia de la Covid 19.

Por su parte, la número dos de la coalición, Marta Alfonso ha destacado su activismo durante los últimos años en los que milita en el círculo de Podem de Mislata. Desde esta organización aportará su experiencia luchando contra los desahucios y su gran trabajo en el ámbito de lo social y el animalismo, campo este último en el que es un referente a nivel local.

Por último, ha cerrado la ronda de discursos la líder de Compromís Unides per Mislata, Silvia Maiques. La candidata, arquitecta de profesión, ha hecho referencia durante su discurso a su trayectoria dentro de la organización, que se remonta ya a una década, siendo la número dos en la anterior cita electoral bajo el logo de Compromís per Mislata. Maiques ha lanzado un mensaje valencianista, haciendo hincapié en el problema medioambiental en el que nos encontramos en general y en particular en Mislata, provocado por el crecimiento desmesurado del municipio por los desmanes socialistas en el pasado y presente. La candidata ha llamado a la unidad para trabajar durante las próximas semanas en construir un proyecto en Femenino que contribuya a mejorar la calidad de vida de vecinos y vecinas.

Por último, durante el acto, al que asistieron candidatas y candidatos de Compromís y Podem de otras poblaciones de la comarca, así como el secretario comarcal de Més Compromís y ex alcalde de Sedaví, Ferran Baixauli, se le ha rendido homenaje a Javier Gil, actual concejal de la agrupación valencianista quien en la actual cita electoral cerrará la lista. Gil ha tenido palabras de elogio para el equipo y en especial para Silvia Maiques, la candidata de Compromís Unides per Mislata a la que ha deseado la mejor de las suertes y ha agradecido su valentía por ponerse al frente del proyecto. 

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR