Espacio publicitario

Una vegada més, els dies de pluja, es posa en evidència l’estat d’abandonament de moltes infraestructures públiques

El Centre Cultural Mario Silvestre la biblioteca de la Uixola, el poliesportiu… són massa les dependències municipals que sofreixen un estat d’abandonament terrible que fa que es pose en perill la seua activitat. Així ho ha denunciat en premsa CCOO. Guanyar Alcoi ha recollit aquesta denúncia que coincideix amb altres prèvies fetes per la plataforma municipalista. Com bé apunta Mari Carmen Paredes, número 2 de la candidatura municipalista: “no hem entés mai com un govern que parla de milers i milers d’euros en inversió, que al·ludeix a la capitalitat d’Alcoi, pot deixar els edificis en una situació d’abandonament flagrant. Durant massa anys el govern de la ciutat ha confós les prioritats. Guanyar defensa i defensarà que la prioritat d’un govern municipal és cuidar el que tenim i proveir d’una vida còmoda als seus veïns i veïnes”.

Guanyar ha reivindicat la necessitat de fer un ús eficient del pressupost municipal per a evitar problemes, com els de manteniment dels edificis públics, que després siga molt més costós solucionar.

Espacio Publicitario

Deja un comentario