Espacio publicitario

GT obtín dos representants a l’empresa Sarabia plàstics S.L. d’Ibi

La Confederació General del Treball (CGT) a la comarca de l’Alcoià  ha obtingut dos representants de cinc a les eleccions sindicals dutes a terme a l’empresa Sarabia plàstics S.L.,

La central anarcosindicalista obté representació en les primeres eleccions sindicals que hi participa en l’empresa  Sarabia plàstics S.L., dedicada a l’elaboració d’envasos de plàstic per a menjar, situada al polígon de l’Alfaç a Ibi, amb 73 treballadors en plantilla.

Segons les treballadores del sindicat roig i negre, la CGT es configura això com a “l’única alternativa real i combativa dins del centre de treball”. I afigen: “és precís que s’organitzem, no sols per defensar els nostres drets, també per a avançar, totes juntes, com a classe treballadora”.

Espacio Publicitario

Deja un comentario