Inicio ELECCIONES Mulet comença replegada d’avals per repetir com senador territorial de Compromís

Mulet comença replegada d’avals per repetir com senador territorial de Compromís

0
108

El actual senador autonòmic de Compromís, Carles Mulet ha creat esta web per replegar avals i mostres de suport per poder optar a repetir com senador de dessignació autonòmica de Compromís

Des del 5 fins al 12 de juliol, qualsevol militant d’Iniciativa-Compromís pot presentar la candidatura junt a 26 avals. El dia 15 de juliol la Mesa Nacional del partit ecosocalista triarà entre les peersones presentades.

Mulet ja ha recollit un centenar d’avals només començar la campanya-

Els avals es poder continuar aportant omplint aquest formulari de baix

Igualment, s’ha volgut replegar adhesions de particulars, entitats i representants de tot tipus que no formen part d’Iniciativa-Compromís. De moment, ja s’han replegat unes 200 adhesions
He tingut el privilegi de poder treballar pel meu País, per la seua gent. El privilegi de cedir-li la meua veu a tots i totes aquelles persones i entitats a les que mai se’ls havia donat la veu. Ara estic amb energia suficient per poder estar una legislatura més. Si tu vols ajudar-me… ho pots fer, tant sigues afiliat/da a Iniciativa-Compromís, como no:   Sindicato ASAE (Madrid/Barajas) Sindicato ASAE (Madrid/Barajas) Joaquín García Martín Asociación Víctimas del Paro Mirna M.R. (Paraguay) Colectividad de Paraguay en España Jordi Maura Posas Associació per la Recuperació de la Tinença Héctor Tarín Vergara Chiva Miguel González Gran Canaria Jordi Garcia Vilar L’Eliana Laica Paco Soriano Sumar L’Eliana Alexandre Ruiz Gadea Compromís Bellreguard JOSE LUIS GUZMAN BENICARLÓ Santiago Cortells regidor Compromís Vila-real Josep Antoni Alberola Verdú Compromís per Benifairó de la Valldigna ARNAU MILLET I MILLET LA FONT D’EN CARRÒS Salvador García Sáez Simpatizant d’Iniciativa pel País Valencià Jose Miguel Bertomeu Biosca Particular Empar Millet Fuster La Font d’en Carròs Francesc Martí Garito Genaro Moisès Vizcaino i Garrido País Valencià Alicia Paús Pallarés Compromís Sant Joan de Moró Raquel Ortiz Piñero Valencia Laica Rubén Sánchez Molina Compromís per Onda Antonia 2 Asociación Armenia Ararat Asociación Armenia Ararat Rosa Pardo i Marín Compromís per Godella Maria Cinta Moliner Barreda Associacio Nostra Terra César Casanova Jiménez Persona física Enric Barea Olmos Bernabe Lardin Velasco Simpatizante Manuel Profesional, persona individual Ricard Chulià Peris Compromís per Torrent José Luis Ferrer Castelló Francisco Latorre Hervás Particular Josep Magraner i Ramon Compromís Francesc LLOP i BAYO Antropòleg, campaner José Luis Particular Luis García Sánchez UPL Salamanca Jordi Velasco Compromis Mirella Més compromís JOSÉ CEREZO GARCÉS Col·lectiu La Vall de Segó Manuel Carceller Més Castelló Xandru Martino Ruz Asturianofalantes JUANJO PICO – PRESIDENTE EUROPA LAICA EUROPA LAICA Enrique AENA Maribel Peris Muiños Grup per la Recerca Memòria Històrica de Castelló Maria Villa Sanchis Francesc Xavier Tro Molines Compromís Benissa Joan-Antoni Nicolàs i Ferri Compromis-Patraix Francesc Xavier Conde Mollà Coordinadora Valenciana d’empleats públics en frau de llei Vicent Mayans Roca Zahia Guidoum Castiblanque . Raquel Sánchez Grande Compromís per Silla Pere Llop Plataforma per la llengua Rafael Concostrina Joan Miralles Roca Juan luis porcar Grup per la recerca de la MH Santiago Ferrandis García Antoni Infante Campanya Reciprocitat Ara! Teresa Aena José Manuel Salvador Minguillón Chunta Aragonesista Francisco Ferre Funcionario interino Rosa Moros Interina Francesc Carles Prats Plataforma Cabassers.org David Molió Benavent Més colectiu catarroja Sergio Ramírez aguado Manel Denis Ser Asturianu Pilar Rosa María Administración local Antonio Gómez Movellan Europa laica Juan Manuel García Nuria Isern Arnau Compromís Benicarlo José Antonio Jordi Joan Díaz Muñoz Yago Tomás Rosado Vázquez dolores Cabra Archivo Guerra y Exilio AGE Joan Miquel Tomàs i Tomàs Més Compromís Crevillent Lydia Iniesta Clara Susana Santonja Medina Educación Conservatorio Diana Plataforma Interin@s en Acción Pere Vallès i Lanau Esquerra Verda Mariasun Coordinadora de Europa Laica en Alicante Graciela Ponce Religiosa Bertomeu Real Ferrer Pablo Ballarín Chunta Aragonesista PEDRO LUIS CLAVERIA VILA Victor Mesias Helder Alicia Ll. Particular VICENT BENAVENT i MONZÓ JO MATEIX José Maria Bullón Torres Compromís Almussafes Miquel Jesús Salesa Aguado Compromís Almussafes Raül Borràs Compromís per Moncofa Ricardo López Pérez Unión del Pueblo Leonés Dionis Treballe en Bombers Generalitat María Pérez Martínez CCRL Manuel Herrero Alonso UPL María José Ortega Guillem Carlos Javier Salgado Fuentes Unión del Pueblo Leonés (UPL) Vicent Rubio Gil MES COMPROMÍS Alaska Aena Enrique Guillem Perea Particular Luis Enrique UPL Alfonso Martínez UPL Zamora Francisco García González Ciudadanos Reino de León Juan Manuel Puerta Oviedo Vicent Josep Colomer Mayans Personal María Cristina Manías Fraile CCRL Ricardo del Brio Ccrl Miguel Lirio Diaz Unión Pueblo Leones Endika Alfonso Upl Sergi Ferrús Peris BiP (Bloc i País) – Més Compromís Albert Oliver Sáez Més Compromís Yolanda Jiménez Box ciudadana y funcionaria interina Juan Barceló Som Capicorb Juli Capilla Fuentes Editor i escriptor Miguel Martinez Ramos Martina Palau Prades Compromis per Orpesa José Benito Mateos Pascual Ciudadanos de la Región Leonesa Carloscsbannas@hotmail.com Colectivo leonesista 1188 Inaciu Galán Iniciativa pol Asturianu Alejandro Valderas Ochoa Nuria Pablos Martín UPLZAMORA Daniel Gordo OSCEC Jordi Tàrrega Sangüesa Més Compromís – Castelló de la Plana Juan Gordo OSCEC Iván Ruiz García – Director Tu Abrigo Su Vida Yolanda Monfort Pablo Flórez Díez Región Leonesa VICENT MECHO NAVARRO Lledó Miravet Antoni Albalat Salanova Persona humana Noelia Llorens Lerma Mestra Alicia Pastor ANNA PITARCH CABRERA Laia Alegre Zurano Colla El Magre Oriana Brunori Garcia Coordinadora feminista de Castelló Dolores García Pascual Elena Lapuerta Canós Jaime Salvador frasquet Calafat Bellreguard Margarida Josep Tarín Farga Compromís Maite Lidón Gas Aparici M. Creu Marín Monedero Juan José Ruiz Martínez Ivan Tirado Llorens Orpesa Javier Blanco Evasio sutil rodriguez Conceyu leonesista Marga Gp IC Jaime Blanco Ciudadanos Reino de Leon Pilar González Modino Adelante Andalucía Natalia María antonia RELANZON Colectivo Jordi Blasco Blas Ortega Andrés Siurana Collado Units pel poble-Compromís José Almela Escobedo Paulino José Álvarez Gutiérrez Daniel Andrés Roig Eva Ferrando Personal (membre de Més Compromís) Clara Penya-Roja Pallarés María Reyes Cordero JOSEP V. FORCADELL SAPORT el Campello Matilde Cuenca Ofelia Gimeno Compromís per Albuixech Mònica Carlos García Sobrín Unión del Pueblo Leonés Miriam Aymerich Alex Silvestre Romero Xavi Portalés Josep Agustí Campo Compromís per Xirivella Raul Álvaro Rosales Fernández Beatriz Mónica Franco Valledor Elsa Osaba Rosabel Canós Llorens David Segarra Ciprés Jaime Puerta Polo León Jordi Caballero i Arquer Suport personal Cristina Peláez Blasco Ayuntamiento Valencia Manuel Franch Doñate Ho faig a títol personal. Josep Daniel Climent STEPV Lluís Muixerangalaplana Mari Carmen Muñoz Barreda Caudiel Más Vivo Compromís Rafael Armengot Serrano A títol personal Pablo García Borja Independent Alicia Rubert Cubero Monomarental Rosa Inés Ovando Empresa Pingüino Friki Rosa Maria Saport Alegre Castelló de la Plana Paco Maciá Metge de Família Pepe Gil Compromis Sagunt **** aconseguits els 100 primers avals:

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR