Espacio publicitario

L’assemblea de Guanyar Alcoi va decidir obrir un procés públic per a seleccionar al seu personal eventual tal com ja va fer en 2015, l’última vegada que va tindre l’opció de tenir secretari al grup municipal. Al procés, al qual s’han presentat 14 persones, s’han valorat diferents aspectes que es van decidir en assemblea i finalment la persona seleccionada ha sigut Sofia Hernández, dissenyadora gràfica que ha format part de les últimes dues llistes electorals de la plataforma municipalista i que ha estat treballant els últims anys en l’àmbit de la comunicació política. La resta de persones passaran a formar part d’una bossa per si fóra necessari cobrir el lloc de nou. Tal com explica l’exregidor Pablo González «el procés de valoració no ha sigut fàcil perquè hi havia perfils molt diversos i ben complets, però finalment el comité ha avaluat les candidatures i la més puntuada ha sigut Sofia Hernández, que creiem que serà ben capaç d’ajudar als dos regidors a les tasques del grup municipal».

Des de la plataforma ciutadana es congratulen per l’interés de totes les persones que han presentat la candidatura i les han animat a implicar-se més en el projecte i col·laborar per tal de desenvolupar projectes de millora per a Alcoi. «Ha sigut una sorpresa agradable veure com s’han presentat tantes persones i ens alegra molt que s’hagen interessat per participar en una organització com la nostra. A més, a moltes no les coneixíem directament i hem pogut compartir impressions molt interessants amb elles. Sabem que costa donar el pas per a formar part activament d’una organització política, però també creiem que una plataforma ciutadana oberta com Guanyar Alcoi és el lloc ideal per a implicar-se als assumptes més propers que ens afecten a la ciutat. Així que animem també a la resta de la gent que ens puga seguir a que es decidisquen a participar en la plataforma i col·labore als grups de treball» conclou Pablo González.

Guanyar Alcoi ha preparat un formulari on les persones interessades poden inscriure’s per a participar i col·laborar als grups de treball. L’enllaç és el següent: https://bit.ly/ParticipaEnGuanyarAlcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario