Espacio publicitario

Les Bomberes i Bombers Forestals s’han reunit amb Javier Montero, secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, a qui li han sol·licitat l’ampliació del període de reforç fins al 31 de desembre i la transformació d’este servei perquè desaparega la temporalitat.

Bomberes i Bombers Forestals s’han reunit amb Javier Montero, secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, després de la concentració realitzada el dilluns 16 d’octubre a la Ciutat Administrativa Nou d’Octubre.

Segons informen des de la secció sindical de Bomberes i Bombers Forestals de CGT al País Valencià han sol·licitat que s’amplie la contractació del personal de reforç fins al pròxim 31 de desembre, a més de negociar la transformació perquè desaparega la temporalitat i s’adapte el servei al nou context de canvi climàtic, incidint en la desestacionalització de les emergències.

Des de l’organització anarcosindicalista també han demanat al secretari autonòmic l’informe del sector públic del conveni col·lectiu que van signar en desembre de 2022, però que “contínua a l’espera de ser aprovat”, el qual, entre altres coses, pretén unificar el desgavell de 5 convenis diferents que regulen les relacions laborals de l’empresa i que continua segrestat en la Conselleria d’Hisenda”.

CGT insisteix en “la necessitat de fets i concreció” i demanden una reunió amb la consellera i presidenta de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE), “qui té el poder polític per a concretar les demandes”.

Las Bomberas y Bomberos Forestales se reúnen con el secretario autonómico

Las Bomberas y Bomberos Forestales se han reunido con Javier Montero, secretario autonómico de Seguridad y Emergencias, a quien le han solicitado la ampliación del periodo de refuerzo hasta el 31 de diciembre y la transformación de este servicio para que desaparezca la temporalidad.

Bomberas y Bomberos Forestales se han reunido con Javier Montero, secretario autonómico de Seguridad y Emergencias, después de la concentración realizada el lunes 16 de octubre en la Ciudad Administrativa Nou d’Octubre.

Según informan desde la sección sindical de Bomberas y Bomberos Forestales de CGT en el País Valenciano han solicitado que se amplíe la contratación del personal de refuerzo hasta el próximo 31 de diciembre, además de negociar la transformación para que desaparezca la temporalidad y se adapte el servicio al nuevo contexto de cambio climático, incidiendo en la desestacionalización de las emergencias.

Desde la organización anarcosindicalista también han pedido al secretario autonómico el informe del sector público del convenio colectivo que firmaron en diciembre de 2022, pero que “continua a la espera de ser aprobado, el cual, entre otras cosas, pretende unificar el follón de 5 convenios diferentes que regulan las relaciones laborales de la empresa y que continúa secuestrado en la Consellería de Hacienda”.

CGT insiste en “la necesidad de hechos y concreción” y demandan una reunión con la consejera y presidenta de la Sociedad Valenciana de Gestión Integral de los Servicios de Emergencias (SGISE), “quien tiene el poder político para concretar las demandas”.

Espacio Publicitario

Deja un comentario