Espacio publicitario

El Comité d’Empresa, desconvoca parcialment la vaga després del “acostament” a negociar per part de l’empresa.

El comité d’empresa de Rhenus automotive Systems East, empresa proveïdora de Ford Espanya en el polígon industrial Joan Carles I d’Almussafes, comunica que s’ha desconvocat parcialment la vaga, des del dia 23 de novembre de 2023 fins al 29 de novembre de 2023. El motiu de convocatòria d’aquesta vaga és l’ERO d’extinció de contractes de 116 persones que seran acomiadades a la fi d’any.

Aquesta desconvocatòria ve motivada per la predisposició de l’empresa i el comité a negociar un acord que satisfaça a tots els treballadors que formen part de la plantilla.

El Comité d’empresa ha procedit a aquesta desconvocatòria parcial malgrat considerar que “continua sent insuficient l’oferit per part de l’empresa”, aquesta ha oferit el dijous dia 23 de novembre una indemnització per acomiadament de 26 dies, en un màxim de 24 mensualitats i un pagament fix mensual de 1.500€ a cada treballador o treballadora, aquest últim pagament condicionat a la recuperació total del servei prestat a Ford, únic client de la signatura.

El Comité d’empresa format per CGT i CCOO, es mostren disposats a poder negociar uns acomiadaments dignes, i manifesten que es troben “molt lluny de poder aconseguir un acord quant a les expectatives que hem manifestat en moltes ocasions”.

La representació dels treballadors s’ha citat amb l’empresa per a continuar negociant el divendres a les 9.00 hores a la sala de reunions de l’empresa.

Espacio Publicitario

Deja un comentario