Espacio publicitario

Professionals sanitàries i usuàries de l’Hospital Universitari de La Fe s’han concentrat el matí del dijous 14 de desembre contra el genocidi a Gaza i per a mostrar suport al poble palestí que està patint l’agressió israeliana.

A les 13 hores del dijous 14 de desembre, unes 60 persones, treballadores i usuàries de l’Hospital Universitari de La Fe, al costat del sindicat CGT, s’han congregat enfront de l’hospital per a mostrar suport al poble palestí i condemnar el genocidi que Israel està cometent a Gaza. Durant una hora s’han cridat consignes contra el genocidi israelià en Palestina, el cessament dels assassinats, segrestos i execucions cap al personal sanitari a Gaza i Cisjordània, contra la crueltat i acarnissament del règim “nazi-sionista” contra la població infantil, dones i persones ancianes.

En la concentració s’ha fet menció al personal sanitari com a “llavors de futur i resistència del territori usurpat i ocupat des de fa set dècades”, a més han condemnat “el sabotatge inhumà als recursos de supervivència, en definitiva el que constitueix el genocidi més pervers imaginable, crims de lesa humanitat perpetrats davant la inacció i amb la col·laboració d’occident per acció o omissió”. Tampoc ha faltat la denúncia de “la venda d’armes, la col·laboració militar, econòmica i logística de l’Europa còmplice, l’ambigu paper de l’estat espanyol que, mentre col·labora amb el règim genocida enviant fragates a través dels seus socis de l’OTAN declara amb la boca xicoteta un suposat ànim pacifista”.

Les assistents a la concentració han anomenat a la resposta del personal sanitari en solidaritat amb els equips sanitaris en Palestina “els qui demostren dia rere dia una altura moral en defensa de la humanitat impossible d’igualar davant cap escenari històric”.

Profesionales y usuarias de La Fe se concentran contra el genocidio en Gaza

Profesionales sanitarias y usuarias del Hospital Universitario de La Fe se han concentrado la mañana del jueves 14 de diciembre contra el genocidio en Gaza y para mostrar apoyo al pueblo palestino que está sufriendo la agresión israelí.

A las 13 horas del jueves 14 de diciembre, unas 60 personas, trabajadoras y usuarias del Hospital Universitario de La Fe, junto al sindicato CGT, se han congregado frente al hospital para mostrar apoyo al pueblo palestino y condenar el genocidio que Israel está cometiendo en Gaza. Durante una hora se han gritado consignas contra el genocidio israelí en Palestina, el cese de los asesinatos, secuestros y ejecuciones hacia el  personal sanitario en Gaza y Cisjordania, contra la crueldad y encarnizamiento del régimen “nazi-sionista” contra la población infantil, mujeres y personas ancianas.

En la concentración se ha hecho mención al personal sanitario como “semillas de futuro y resistencia del territorio usurpado y ocupado desde hace siete décadas”, además han condenado “el sabotaje inhumano a los recursos de supervivencia, en definitiva lo que constituye el genocidio más perverso imaginable, crímenes de lesa humanidad perpetrados ante la inacción y con la colaboración de occidente por acción u omisión”. Tampoco ha faltado la denuncia de “la venta de armas, la colaboración militar, económica y logística de la Europa cómplice, el ambiguo papel del estado español que, mientras colabora con el régimen genocida enviando fragatas a través de sus socios de la OTAN declara con la boca pequeña un supuesto ánimo pacifista”.

Las asistentes a la concentración han llamado a la respuesta del personal sanitario en solidaridad con los equipos sanitarios en Palestina “quienes demuestran día tras día una altura moral en defensa de la humanidad imposible de igualar ante ningún escenario histórico”.

Espacio Publicitario

Deja un comentario