Espacio publicitario

[CASTELLANO]
Un fondo buitre intenta desahuciar a una madre soltera en Massanassa

El Sindicato de Barrio de Malilla denuncia que el fondo buitre “Promontoria Coliseum” intentará ejecutar un desahucio este lunes, 29 de enero, en Massanassa. El desahucio es contra Sanaa, una madre soltera, y su hijo de seis años. Sanaa y su hijo Amir llevan viviendo en el piso desde hace tres años; lo encontraron en pésimas condiciones y ella misma se ha encargado de adecentarlo poco a poco.

Dicho fondo buitre ha cometido una serie de irregularidades: por una parte, ha intentado sobornar a Sanaa, ofreciéndole 1.400€ a cambio de que abandone el inmueble. Por otra parte, han alegado que ejecutarán el desahucio porque el piso ha sido vendido a una familia, pero fuentes del Sindicato de Barrio de Malilla aseguran haber comprobado que se trata de un bulo.

Sanaa mantiene una buena relación con todos los vecinos de su finca, trabaja de auxiliar administrativo y estudia un curso de peluquería por las tardes. Aun así, no ha podido encontrar alternativa habitacional: los Servicios Sociales están colapsados y el precio del alquiler en Massanassa ronda los 850€.

Con este, serían ya dos los intentos de lanzamiento por parte de la propiedad, pese a tratarse de una familia en situación de vulnerabilidad sin alternativa habitacional. “Solo nos queda la lucha, defender nuestras casas es defender los derechos de los trabajadores”, añaden desde el Sindicato de Barrio de Malilla. Para tratar de frenar el desahucio, el Sindicato de Barrio de Malilla, el Sindicat d’Habitatge de València y la asociación Parque Alcosa han convocado una concentración para este lunes a las 9:30h en el portal de Sanaa y Amir, en la calle Pare Ignasi Casany nº4, Massanassa.

[VALENCIÀ]
Un fons voltor intenta desnonar una mare soltera a Massanassa

El Sindicat de Barri de Malilla denuncia que el fons voltor «Promontoria Coliseum» intentarà executar un desnonament aquest dilluns, 29 de gener, a Massanassa. El desnonament és contra Sanaa, una mare soltera, i el seu fill de sis anys. Sanaa i el seu fill Amir viuen en el pis des de fa tres anys; el van trobar en pèssimes condicions i ella mateixa s’ha encarregat d’arreglar-lo poc a poc.

L’esmentat fons voltor ha comés una sèrie d’irregularitats: d’una banda, ha intentat subornar a Sanaa, oferint-li 1.400€ a canvi d’abandonar l’immoble. D’altra banda, han al·legat que executaran el desnonament perquè el pis ha sigut venut a una família, però fonts del Sindicat de Barri de Malilla asseguren haver comprovat que es tracta d’una mentida.

Sanaa manté una bona relació amb tots els veïns de la seua finca, treballa d’auxiliar administratiu i estudia un curs de perruqueria per les vesprades. Tot i així, no ha pogut trobar una alternativa habitacional: els Serveis Socials estan col·lapsats i el preu del lloguer a Massanassa oscil·la els 850€.

Amb aquest, serien ja dos intents de llançament per part de la propietat, tot i tractar-se d’una família en situació de vulnerabilitat sense alternativa habitacional. «Només ens queda la lluita, defensar les nostres cases és defensar els drets dels treballadors», afegeixen des del Sindicat de Barri de Malilla. Per tractar de parar el desnonament, el Sindicat de Barri de Malilla, el Sindicat d’Habitatge de València i l’associació Parque Alcosa han convocat una concentració per aquest dilluns a les 9:30h en el portal de Sanaa i Amir, al carrer Pare Ignasi Casany n4, Massanassa.

Espacio Publicitario

Deja un comentario