Inicio PEMA (Pacte Europeu de Migració i Asil) XARRADES INFORMATIVES SOBRE EL CONTINGUT DEL PACTE EUROPEU DE MIGRACIÓ I ASIL...

XARRADES INFORMATIVES SOBRE EL CONTINGUT DEL PACTE EUROPEU DE MIGRACIÓ I ASIL D’APROVACIÓ IMMINENT

0
105

Associacions civils de tot el País Valencià i EstatEspanyol, juntes contra el Pacte Europeu de Migració i Asil (PEMA), que es debat i vota en l’últim ple d’esta legislatura europea, a la fi d’Abril de 2024.

L’últimasetmanad’abrild’enguany serà de manera inevitable el debat i votació entre Parlament Europeu, Consell i Comissió Europea, per a tractar de finalitzar el PEMA i que veja la llum el major ultratge en DD.HH. dels últims 75 anys.

Este Pacte fa desaparéixer la universalitat del dret a asil, que va nàixer de la mort de cent milions de persones després de la Segona Guerra Mundial, fent una tria per nacionalitat.

Legalitza les devolucions en calenta, la privació de llibertat per a migrants forçoses, la criminalització de la migració que la mateixa Europa provoca a través de l’espoli, creació de conflictes i colonització de terres que no són seues, utilitzant els mateixos sistemes que s’aplica per a criminals, i tot això incloent a xiquets i xiquetes de fins a 6 anys. Eslegalitza, entre moltesaltres coses, el mercadeig d’éssers humans en sòl europeu amb eixe pagament de 20 mil euros per persona i any, per cada sol·licitud d’asil que es pot ja rebutjar sense argumentació previ pagament.

Ja s’han començat a construir macro presons a Albània, deportacions massives de kurds a Àustria, pagament a la ciutadania perquè indiquen residències de migrants susceptibles de ser deportats a Alemanya.

La Comissió està negociant amb Egipte perquè els supervivents del genocidi de Gaza es podrisquenen el desert de Sinaí i no arriben fins ací.

La Cort Europea ha comunicat que no acceptarà a tràmit sumaris sobre devolucions en calenta i morts en la mar.

L’Europa nazi torna.La maquinària està ja en marxa.

L’actualUnió Europeapretén el començament d’una nova era on muiren tots els drets i també la nostra dignitat com a societat, i tot això a esquena, d’amagat i sota una narrativa totalment inventada i falsa.

És per això que la ciutadania s’unix, i es convoca amb urgència xarrades informatives sobre esta realitat, que les institucions europees i estatals intenten per tots els mitjans ocultar.

Ací al País Valenciàtenimxarradesinformatives amb l’objectiu de cridar durant el debat i fora d’ell, totes a una,Foc al Pacte, Almàssera, València, Elx, Sueca, i la llista augmenta.

PRÒXIMES CONVOCATÒRIESAL PAÍS VALENCIÀ:

# DIJOUS 29 DE FEBRER 19H ALMÀSSERA

# DISSABTE 2 MARÇ 17H EN EL CASAL OBRER I POPULAR- VALÈNCIA

# DIJOUS 7 DE MARÇ EN L’ESTATGE- VALÈNCIA

# DIVENDRES 22 DE MARÇ ELX EN CASAL JAUME I

A nivell estatal diverses ciutats com Valladolid, Badajoz, Mèrida, Càceres, Madrid, Menorca, Bilbao, Almansa i Villena i es continuen sumant.

És d’extrema importància que comptem la realitat del Pacte i ens unim en la seua lluita, si no, serem còmplices del nou genocidi europeu.

Totes contra el Pacte, no més morts en el nostre nom.

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR