Inicio Mar Morález Mar Morález – 3r senzill – Un entre tants (II)

Mar Morález – 3r senzill – Un entre tants (II)

0
33

Mar Morález publica l’1 de març Un entre tants (II), el seu tercer senzill sobre poemes musicats de Vicent Andrés Estellés.

La cançó, que no serà l’única amb aquest títol, conté dinàmiques canviants on el grup ha tractat de destacar la narrativa de les veus, el piano i els passatges instrumentals.

Com en altres poemes on recull la mateixa expressió, Estellés es veu com “un entre tants”, no sols com a poeta i com a persona, sinó també com a membre d’una col·lectivitat que viu activament el seu món.

El pròxim divendres, 1 de març, Mar Morález publica Un entre tants (II), el seu tercer senzill sobre poemes del Llibre de Meravelles, de Vicent Andrés Estellés, i un dels dos temes que, amb aquest títol, formarà part de tretze poemes musicalitzats que voran la llum durant la primavera de 2024, any del centenari del naixement del poeta de Burjassot.

Aquesta cançó, d’una durada major de l’acostumada dins dels paràmetres del pop, conté dinàmiques i emocions canviants on el grup ha tractat de destacar la narrativa de les veus, el piano i els passatges instrumentals.

Com en altres poemes on recull la mateixa expressió, Estellés es veu com “un entre tants”, no sols com a poeta i com a persona, sinó també com a part d’un col·lectiu que viu activament el seu món, un món canviant regit per una tecnologia moltes vegades necessària però també qüestionada, fins i tot amb humor, pel seu caràcter d’espectacle.

“L’home ha arribat als voltants de la Lluna
i n’ha transmès les imatges a la tele.
Un astronauta llegia uns versicles (…)”.

Mar Morález la formen Javier Canales (veu, piano i sintetitzadors), Pilar Pérez (guitarra i veus), Pedro Torres (baix) i Emilio Nadal (bateria). Amb diverses experiències en altres bandes i projectes musicals, bona part dels seus components van coincidir en l’última formació de Los Canadienses (amb referències discogràfiques editades per Subterfuge Records, Acre Discos, Marilyn Records i Munster Records).

Un astronauta, il·lustració de Sisaco, és la imatge d’Un entre tants (II), el tercer senzill de Mar Morález.

També podeu escoltar ací els seus dos primers senzills, ja publicats:

Ací em pariren: https://acortar.link/Aciempariren_Spotify
Silenci: https://acortar.link/Silenci_Spotify

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR