Espacio publicitario

Mar Morález publica el 12 d’abril, en totes les plataformes digitals, el seu LP de debut, anomenat Una entre tantes, que recull una sèrie d’onze poemes musicats del Llibre de Meravelles de Vicent Andrés Estellés.

El treball començà a gestar-se durant la passada pandèmia i veu la llum aquest 2024, any en què es commemora el centenari del naixement del poeta de Burjassot.

La banda fa una proposta poc usual, quan es tracta de musicar poesia, filtrada a través del rock alternatiu, el pop i l’electrònica, buscant un equilibri entre l’accessibilitat i l’experimentació sonora.

Mar Morález és una banda que filtra la seua música a través de diversos referents musicals que provenen del rock alternatiu, el pop i l’electrònica, buscant un equilibri entre l’accessibilitat i l’experimentació sonora. La seua proposta va començar a gestar-se a partir del 2020 adaptant les seues composicions musicals a una sèrie de poemes del Llibre de Meravelles, de Vicent Andrés Estellés. Una Entre Tantes, recull onze dels tretze poemes musicats, se publica en totes les plataformes digitals el 12 d’abril de 2024, any del centenari del naixement del poeta de Burjassot.

Espacio Publicitario

Deja un comentario