Espacio publicitario

Mar Morález publica el 19 de gener

Ací em pariren, el seu primer senzill d’una sèrie de musicalitzacions de poemes de Vicent Andrés Estellés.

El seu àlbum, que recollirà un total de tretze poemes musicalitzats del Llibre de Meravelles, vorà la llum durant la primavera de 2024, any del centenari del naixement del poeta de Burjassot.

La banda, amb una proposta poc usual, filtrada a través del pop, l’indie-rock, el jazz i l’electrònica, busca un equilibri entre l’accessibilitat i l’experimentació sonora.

Mar Morález és una banda que filtra la seua música a través de diversos referents musicals que provenen del pop, l’indie-rock, el jazz o l’electrònica, entre l’accessibilitat i l’experimentació sonora. La seua proposta va començar a gestar-se a partir del 2020 adaptant les seues composicions musicals a alguns dels poemes del Llibre de Meravelles, de Vicent Andrés Estellés.

Una entre tantes serà el nom del seu l’àlbum. Gravat i mesclat a l’estudi de gravació El Árbol, a l’Horta Sud, i produït per la pròpia banda, recollirà tretze poemes musicalitzats de l’obra d’Estellés i vorà la llum durant la primavera de 2024, any del centenari del naixement del poeta de Burjassot.

Ací em pariren és el seu primer senzill, la seua carta de presentació i el primer dels poemes d’Estellés que van musicalitzar. Una exploració sonora que resulta d’una melodia pop que envolta una seqüència d’acords basada en una progressió harmònica de Charlie Parker, el gran saxofonista i compositor de jazz.

Mar Morález la formen Javier Canales (veu, piano i sintetitzadors), Pilar Pérez (guitarra i veus), Pedro Torres (baix) i Emilio Nadal (bateria). Amb diverses experiències en altres bandes i projectes musicals, bona part dels seus components van coincidir, entre altres, en l’última formació de Los Canadienses (amb referències musicals editades per Subterfuge Records, Acre Discos, Marilyn Records i Munster Records).

La xica del riu, fotografia d’Arturo Fraile, és la imatge de portada d’Ací em pariren, el primer senzill de Mar Morález.

Espacio Publicitario

Deja un comentario