Espacio publicitario

El Sindicat de Barri de Carolines i el Sindicat d’Habitatge de València es coordinen en una acció conjunta contra el banc Sabadell i el fons voltor Promontoria Coliseum Real Estate S.L. el dia 10 d’abril a les 11:00h en Alacant.

Tots dos sindicats es concentraran front a la reunió d’accionistes que organitza el Sabadell a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (Passeig Campoamor s/n) per a exigir l’atur dels desnonaments i una negociació col·lectiva per garantir el dret a l’habitatge de 20 famílies que es van a quedar al carrer.

Així, els dos sindicats es coordinen per a donar una solució immediata a aquestes famílies, i evidenciar l’incapacitat de l’Estat en solucionar la problemàtica de l’habitatge i els abusos per part de bancs i fons voltors.

Espacio Publicitario

Deja un comentario