Espacio publicitario

El passat diumenge 14 d’abril a la seu d’Esquerra Unida d’Alcoi

El Consell Polític Comarcal es va reunir el 14 d’abril i es va adherir a la celebració de la data de la proclamació de la República que es va fer coincidir amb la presentació del nou coordinador comarcal d’Esquerra Unida, Jordi Santonja i del Consell Polític Iván Torregrosa com a secretari i els vocals Bernardo Reig, Vero Vilches, Sergi Rodríguez, Angelina Ortiz, Dani Méndez i Bea Pérez.

La primera tasca del nou CPC serà preparar la XIII Assemblea d’IU que se celebrarà al maig a Madrid, i una assemblea prèvia a Alacant amb també la nova coordinadora del País Valencià. Aquesta nova etapa d’Esquerra Unida ve marcada amb dos objectius molts clars: augmentar la militància i així, d’aquesta manera, tornar a aconseguir representació als pobles de la nostra comarca, perquè la veu i les polítiques d’Esquerra Unida són més que necessàries per a la majoria social del nostre país

Espacio Publicitario

Deja un comentario