Espacio publicitario

L’Ajuntament d’Alginet aprova iniciar el tràmit per a pujar el preu de l’aigua potable un 11,1%

La proposta, que portava a Ple l’equip de govern, va ser aprovada amb només els vots del Partit Popular i de Socialistes d’Alginet, en tant que el PSOE, Compromís i Cercle-IdEA votaren en contra.

L’Ajuntament d’Alginet ha aprovat en un Ple Extraordinari celebrat la setmana passada iniciar el tràmit per atendre la sol·licitud de revisió de tarifes que ha presentat EGEVASA, l’empresa gestora del servei municipal d’aigua potable.

La proposta aprovada ha comptat només amb els vots del PP i Socialistes d’Alginet, que justificaven el seu vot favorable indicant que la proposta que portaven a Ple no era per a pujar les tarifes sinó només per a iniciar un procediment d’exposició pública de les noves tarifes que EGEVASA proposava per a enguany.

I certament el Ple el que va aprovar no era apujar encara les tarifes sinó iniciar el procediment previ que consisteix a exposar la proposta de revisió que ha sol·licitat EGEVASA. Un tràmit que una vegada superat tornarà l’expedient al Ple per a la seua aprovació definida.

D’aquesta manera l’equip de govern, encara que no ho admet públicament, assumeix la revisió de preus que segons consta en l’informe justificatiu d’EGEVASA, suposarà un increment de l’11,1% de les tarifes relacionades en el subministrament de l’aigua potable i del manteniment del clavegueram, així com un increment del 9,10% de la tarifa d’inversions.

 Uns increments que des de l’oposició ni es veuen justificats ni han tingut ocasió que ningú li’ls explicara, ja que, com es remarcà en el Ple Extraordinari, este expedient no havia passat prèviament per la Comissió de seguiment del contracte amb EGEVASA. Una comissió que es va acordar constituir en juliol de l’any passat, i que s’hauria de reunir dos vegades a l’any per a que l’empresa done compte de l’evolució del servei, però que encara no s’ha arribat a reunit en el que portem d’esta legislatura.
Espacio Publicitario

Deja un comentario