Espacio publicitario

Càrrecs de Compromís participen en la manifestació organitzada per la Plataforma per a la Reversió de l’hospital del Vinalopó i reclamen acabar amb un model de gestió privada que basa el seu negoci en la precarietat laboral del personal i de la pròpia assistència sanitària.

Elx, 18/5/24

El candidat a les eleccions europees de Compromís, Vicent Marzà, ha qualificat este dissabte a Elx d’”incomprensible” la decisió del Consell de PP i Vox de mantenir la gestió privatitzada de l’hospital del Vinalopó, l’únic departament sanitari que roman en mans de l’empresa Ribera Salud.

Compromís ha volgut donar suport a la Plataforma per la reversió de l’Hospital del Vinalopó este matí amb  l’assistència de diferents càrrecs de la coalició a la manifestació que ha rodejat el centre hospitalària de referència al departament sanitari d’Elx-Crevillent. A més de Marzà, han estat presents la portaveu al Congrés, ÀguedaMicó; la portaveu adjunta a les Corts, Aitana Mas, i el portaveu de Sanitat, Carles Esteve; així com diversos càrrecs locals dels municipis que es mantenen sota la gestió sanitària privatitzada.

“Reivindiquem que la sanitat ha de ser 100% pública, no pot ser un negoci. NO pot ser que el govern de la Generalitat, sense informes, en contra de la ciutadania, en contra dels mateixos  treballadors i treballadores, seguisca mantenint el negoci d’una empresa privada per damunt de la sanitat de totes i tots. Per això, estem reclamant l reversió i que siga de gestió 100% pública”, ha considerat Marzà.

“Este és l’únic hospital que queda per revertir i, clarament, la Generalitat està pensant més en que una empresa concreta seguisca fent negoci i no en la salut i sanitat d tots i totes, per això és incomprensible que no prenguen una decisió de revertir d’una vegada per totes la gestió d’este hospital i que la gestió siga 100% pública”.

Compromís ha presentat múltiples iniciatives en tots els nivells administratius possibles perquè el Consell de Carlos Mazóntanque finalment un model de gestió fracassat, opac i que maltracta a la seua plantilla en benefici del negoci de la directiva d’una empresa fortament relacionada amb el Partit Popular.

Recentment, la coalició ha donat suport als treballadors respecte a les denúncies d’ús fraudulent del espai públic del principal director de l’empresa,així com ve denunciant el degoteig de professionals que abandonen el departament sanitari degut a les males condicions laborals d’un model  de negoci que basa els seus guanys en la precarització de les condicions laborals i de l’assistència mèdica, situació que no sols crea un greuge comparatiu amb la resta de professionals de la sanitat pública sinó entre la ciutadania de diferents àrees sanitàries.

Marzà: “Es incomprensible que la Generalitat estépensandomás en el negocio de una empresa privada que en la sanidad y salud de todas y todos”

Cargos de Compromís participan en la manifestaciónorganizada por la Plataforma para la Reversión del hospital del Vinalopó y reclaman acabar con un modelo de gestión privada que basa su negocio en la precariedad laboral del personal i de la pròpia asistenciasanitaria.  

Elx, 18/5/24

El candidato a las eleccioneseuropeas de Compromís, Vicent Marzà, ha calificado este sábado en Elchede”incomprensible” la decisión del Consell de PP y Vox de mantener la gestiónprivatizada del hospital del Vinalopó, el únicodepartamentosanitario que permanece en manos de la empresa Ribera Salud.

Compromís ha queridoapoyar a la Plataforma por la reversión del Hospital del Vinalopó esta mañana con  la asistencia de diferentescargos de la coalición a la manifestación que ha rodeado el centro de referencia del departamentosanitario de Elx-Crevillent. Además de Marzà, han estado presentes la portavoz en el Congreso, Àgueda; la portavoz adjunta a las Cortes, Aitana Mas, y el portavoz de Sanidad, Carles Esteve; así como varioscargoslocales de los municipios que se mantienenbajo la gestiónsanitariaprivatizada.

“Reivindicamos que la sanidadtiene que ser 100% pública, no puede ser un negocio. NO puede ser que el gobierno de la Generalitat, sin informes, en contra de la ciudadanía, en contra de los mismostrabajadores y trabajadoras, sigamanteniendo el negocio de una empresa privada por encima de la sanidad de todas y todos. Por eso, estamosreclamando la reversión y que sea de gestión 100% pública”, ha considerado Marzà.

“Este es el único hospital que queda por revertir y, claramente, la Generalitat estápensandomás en que una empresa concreta sigahaciendo negocio y no en la salud y sanidad d todos y todas, por eso es incomprensible que no tomen una decisión de revertir de una vez por todas la gestión de este hospital y que la gestiónsea 100% pública”.

Compromís ha presentado múltiples iniciativas en todos los nivelesadministrativosposibles para que el Consell de Carlos Mazóncierrefinalmente un modelo de gestiónfracasado, opaco y que maltrata a su plantilla en beneficio del negocio de la directiva de una empresa fuertemente relacionada con el Partido Popular.

Recientemente, la coalición ha apoyado a los trabajadores respecto a las denuncias de uso fraudulento del espaciopúblico del principal director de la empresa, así como  vienedenunciando el goteo de profesionales que abandonan el departamentosanitariodebido a las malas condiciones laborales de un modelo  de negocio que basa susganancias en la precarización  de las condiciones laborales y de la asistenciamédica, situación que no solo crea un agraviocomparativo con el resto de profesionales de la sanidad pública sino entre la ciudadanía de diferentesáreassanitarias.

Espacio Publicitario

Deja un comentario