Espacio publicitario

La Comissió Ciutat Port presentarà al públic, el pròxim dimecres, 25 de setembre de 2024, la Unitat Didàctica «València, ciutat marítima o portuària?” elaborada pel grup de professorat integrat en la plataforma ciutadana.

Aquest material didàctic pretén facilitar al professorat de secundària i batxillerat la introducció, a l’aula, d’una problemàtica tan propera a la ciutadania com és l’ampliació del port de València i possibilitar el treball amb l’alumnat de qüestions econòmiques, mediambientals, de governança i de defensa del territori, afavorint el pensament crític i l’exercici de la ciutadania. Un treball que convida a pensar sobre el que passa en el nostre entorn, sobre el que pot passar i sobre allò que desitgem que passe.

La Unitat Didàctica «València, ciutat marítima o portuària?” elaborada pel grup de professorat integrat en la plataforma ciutadana Ciutat Port es presentarà a la comunitat docent, als mitjans de comunicació i al públic en general, el pròxim dimecres 25 de setembre de 2024 a les 18,30 h, a la Sala Palmireno de la Facultat de Geografia i Història (Av. de Blasco Ibáñez, 28, El Pla del Real, 46010 València).

L’entrada a l’acte serà lliure fins completar aforament.

La presentació serà a càrrec de l’equip redactor de la Unitat Didàctica i, en finalitzar, es possibilitarà el torn de preguntes per part de la comunitat docent i dels mitjans de comunicació.

La Comissió Ciutat Port és una plataforma ciutadana, de vocació transversal, que integra quasi dos-cents col·lectius (veïnals, ecologistes, sindicals, etc.) i que des de l’any 2018 va alertar, des de tots els àmbits (jurídic, polític i de mobilització social), contra el macro projecte de l’ampliació Nord del Port i ha aconseguit paralitzar-lo en reiterades ocasions (aquest projecte ara està adjudicat però les obres encara no han començat).

La Comissió Ciutat Port, reitera, ara des de l’àmbit educatiu, la seua oposició a un projecte lesiu per als interessos de la ciutadania i el territori i exigeix un debat públic i una anàlisi crítica, lliure i en tots els àmbits socials, a la recerca d’un model de ciutat saludable i respectuosa amb el medi ambient.

Espacio Publicitario

Deja un comentario