Espacio publicitario

Naiara Davó se convierte en la nueva Síndica del Grupo Parlamentario de Unides Podem.

La alcoyana Naiara Davó ha sido escogida por el Consejo Ciudadano Valenciano de Podem como nueva Síndica del Grupo Parlamentario Unides Podem. La votación, telemática, ha durado desde el jueves a las 20.30 hasta el viernes a las 21:00.

Davó prometerá cargo como Diputada de Les Corts Valencianes en el próximo Pleno de Les Corts tras la renuncia de Rubén Martínez Dalmau a su acta de Diputado al asumir su cargo como Conseller.

Naiara Davó, que asumirá las tareas de Portavoz del grupo parlamentario, ocupaba el puesto número 4 en la lista por la circunscripción de Alicante en las elecciones autonómicas, es concejala de Podem en el Ayuntamiento de Alcoi y fue portavoz del Ayuntamiento por Guanyar Alcoi en la pasada legislatura.

La credencial de Naiara Davó ha llegado hoy viernes a Les Corts. El martes la recogerá en persona y hará los trámites necesarios para que la Mesa incluya en el Orden del día del Pleno su promesa del cargo en el pleno del día 26.

Naiara Davó es converteix en la nova Síndica del Grup Parlamentari de Unides Podem.

La alcoiana Naiara Davó ha sigut triada pel Consell Ciutadà Valencià de Podem com a nova Síndica del Grup Parlamentari Unides Podem. La votació, telemàtica, ha durat des del dijous a les 20.30 fins al divendres a les 21.00.

Davó prometrà càrrec com a Diputada de les Corts Valencianes en el pròxim Ple de les Corts després de la renúncia de Rubén Martínez Dalmau a la seua acta de Diputat en assumir el seu càrrec com a Conseller.

Naiara Davó, que assumirà les tasques de Portaveu del grup parlamentari, ocupava el lloc número 4 en la llista per la circumscripció d’Alacant en les eleccions autonòmiques, és regidora de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi i va ser portaveu de l’Ajuntament per Guanyar Alcoi en la passada legislatura.

La credencial de Naiara Davó ha arribat hui divendres a les Corts. El dimarts la recollirà en persona i farà els tràmits necessaris perquè la Mesa incloga en l’Ordre del dia del Ple la seua promesa del càrrec en el ple del dia 26.

Espacio Publicitario

Deja un comentario