Espacio publicitario

Decidim, proposa aquest 9 d’Octubre una formació sobre el dret a decidir a València, convidant a tota la societat civil del País Valencià a fer del dret a decidir una eina d’empoderament ciutadà.

El pròxim 9 d’Octubre a les 10.30 del matí, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià portarà a terme el taller «Què és el dret a decidir» al carrer Túria 58 de València. El taller estarà dinamitzat per Toni Infante, el Coordinador de la Plataforma, i explicarà la relació del dret a decidir amb les lluites concretes del País Valencià.

Decidim, ha organitzat el taller, emmarcat dintre de l’Escola de formació Toni Terrones, perquè considera que és particularment important la formació de la societat civil, per poder autoempoderar-se davant la situació d’emergència social, climàtica i econòmica que viu el País Valencià. Per això, convida a tots i totes a participar en el seu taller el dia 9 d’Octubre

Espacio Publicitario

Deja un comentario