Espacio publicitario

Ja està aquí “La Trinxera”, el segon single+clip de Smoking Souls: una cançó que ens endinsa encara més en l’univers dels pegolins.

  • El divendres 8 de novembre ha vist la llum “La Trinxera”, segon single de Smoking Souls, tema que està inclòs en el seu nou àlbum ‘Translúcid’
  • El videoclip, gravat per Pau Berga de Tresdeu Media, retrata l’eterna recerca de la pròpia autoestima, per poder cuidar-nos i evolucionar
  • ‘Translúcid’ és el proper àlbum dels pegolins, que sortirà en format digital i en físic (digipack i vinil) el 22 de novembre: les precomandes estan disponibles ací
Nota de premsa
Ja van quedant menys dies fins el 22 de novembre: a falta de dues setmanes perquè arribe ‘Translúcid’, el cinquè àlbum d’estudi de Smoking Souls, els pegolins ja han començat a jugar les seues cartes. Ja van revolucionar el panorama amb “Volves de neu”, tema que va veure la llum el passat 25 d’octubre i que ja acumula més de 40.000 reproduccions a YouTube i prop de 45.000 d’escoltes a Spotify. Però ara retornen amb el seu segon avançament: “La Trinxera”.Continuant amb el deixant de “Volves de neu”, en aquest videoclip, Smoking Souls han tornat a treballar baix la direcció de Pau Berga i baix la producció de Tresdeu Media. Dues peces audiovisuals senzilles que retraten a la perfecció l’univers visual de la banda: aquell que busca les sensacions humanes més pures, sense ornaments, en contacte directe amb la natura, la vulnerabilitat i l’estima dels altres.

Així i tot, amb “La Trinxera” han donat un pas més: i és que, fins ara, aquest és el videoclip més cinematogràfic de la banda. A mig camí entre la senzillesa i la depuració estètica en la qual està treballant Smoking Souls, aquest vídeo construeix tot un relat emotiu al mateix temps que intens, que ens trasllada a obres d’altres cineastes europeus com Bergman o Tarkovsky. Amb aquesta atmosfera visual nòrdica que ja van mostrar en el seu primer clip, “La Trinxera” conta la història d’una jove malalta que busca la cura a la seua pròpia malaltia. Un paral·lelisme, un transfons que ens fa adonar-nos de la importància de l’autoestima i del suport dels altres en cada pas que donem, especialment quan estem travessant els moments més dolents de la nostra vida.

“La Trinxera” es planteja especial. Un segon avançament que ens apropa, un poc més, a ‘Translúcid’, que veurà la llum el proper 22 de novembre i que encara es pot reservar a la web botiga.ppf.cat

Un segon avançament que, a més, també ens apropa als directes de la banda: i és que la gira de presentació de ‘Translúcid’ ja té data d’inici.
Molta atenció a totes les ciutats per les quals passarà Smoking Souls:

PRIMERES DATES DE LA GIRA “TRANSLÚCID”

21 NOV 2019 – La Riviera (Madrid).
Amb Desakato

1 FEB 2020 – Carpa Rock (Ondara)

5 FEB 2020 – Sala Apolo (Barcelona)

7 FEB 2020 – Sala Stroika (Manresa)

8 FEB 2020 – Sala RedStar (Valls)

14 FEB 2020 – Sala Stereo (Alacant)

15 FEB 2020 – Sala Planta Baja (Granada)

6 MAR 2020 – Sala Azkena (Bilbo)

7 MAR 2020 – Sala Totem (Iruña)

13 MAR 2020 – Sala Caracol (Madrid)

17 MAR 2020 – Sala Malatesta (Santiago de Compostela)

28 MAR 2020 – Garaje Beat Club (Murcia)

16 ABR 2020 – Sala Moon (València)

Gràcies per la difusió!

(ESP) Ya está aquí “La Trinxera”, segundo single+clip de Smoking Souls: una canción que se adentra aún más en el universo de los pegolinos

  • Este viernes 8 de noviembre ha visto la luz “La Trinxera”, segundo single de Smoking Souls, tema que está incluido en su nuevo álbum ‘Translúcid’
  • El videoclip, grabado por Pau Berga de Tresdeu Media, retrata la eterna búsqueda de la propia autoestima, para poder cuidarnos y evolucionar
  • ‘Translúcid’ es el próximo álbum de los pegolins, que saldrá en formato digital y en formato físico (digipack y vinilo) el 22 de noviembre: la preventa está ya disponible aquí
Nota de prensa
Ya van quedando menos días para el 22 de noviembre: a falta de dos semanas para que llegue ‘Translúcid’, el quinto álbum de estudio de Smoking Souls, los pegolinos ya han comenzado a jugar sus cartas. Ya revolucionaron el panorama con “Volves de neu”, tema que vio la luz el pasado 25 de octubre y que ya acumula más de 40.000 reproducciones en YouTube y cerca de 45.000 escuchas en Spotify. Pero ahora regresan con su segundo avance: “La Trinxera”.Continuando con la estela de “Volves de neu”, en este nuevo videoclip, Smoking Souls han vuelto a trabajar bajo la dirección de Pau Berga y la producción de Tresdeu Media. Dos piezas audiovisuales sencillas que retratan a la perfección el universo visual de la banda: aquel que busca las sensaciones humanas más puras, sin ornamentos, en contacto directo con la naturaleza, la vulnerabilidad y el aprecio a los demás.

No obstante, con “La Trinxera” han dado un paso más: y es que, hasta el momento, este ha sido el videoclip más cinematográfico de la banda. A medio camino entre la sencillez y la depuración estética en la que se encuentra trabajando Smoking Souls, este vídeo construye todo un relato emotivo a la par que intenso, que se traslada a obras de otros cineastas europeos como Bergman o Tarkovsky. Con esta atmósfera visual nórdica que ya nos mostraron en su primer clip, “La Trinxera” cuenta la historia de una joven enferma que se encuentra en plena búsqueda de su cura. Un paralelismo, un trasfondo que se hace darnos cuenta de la importancia de la propia autoestima y del apoyo de los demás en cada paso que damos, especialmente cuando estamos atravesando los peores momentos de nuestra vida.

“La Trinxera” es especial. Un segundo avance que nos acerca, un poco más, a ‘Translúcid’, que verá la luz el próximo 22 de noviembre y que aún se puede reservar en la web tienda.ppf.cat

Un segundo avance que, además, también nos acerca a los directos de la banda, y es que la gira de presentación de ‘Translúcid’ ya tiene fecha de inicio.

Mucha atención a todas las ciudades por las que pasará Smoking Souls:

PRIMERAS FECHAS DE LA GIRA “TRANSLÚCID”

21 NOV 2019 – La Riviera (Madrid).
Con Desakato

1 FEB 2020 – Carpa Rock (Ondara)

5 FEB 2020 – Sala Apolo (Barcelona)

7 FEB 2020 – Sala Stroika (Manresa)

8 FEB 2020 – Sala RedStar (Valls)

14 FEB 2020 – Sala Stereo (Alacant)

15 FEB 2020 – Sala Planta Baja (Granada)

6 MAR 2020 – Sala Azkena (Bilbo)

7 MAR 2020 – Sala Totem (Iruña)

13 MAR 2020 – Sala Caracol (Madrid)

17 MAR 2020 – Sala Malatesta (Santiago de Compostela)

28 MAR 2020 – Garaje Beat Club (Murcia)

16 ABR 2020 – Sala Moon (València)

¡Gracias por la difusión!
Espacio Publicitario

Deja un comentario