Espacio publicitario

Luis fou un referent de la lluita antifeixista i del moviment obrer a les nostres comarques i al nostre país. Un home que va fer de la seua incansable militància quotidiana la pedra angular de la millora de la vida de les alcoianes i alcoians. La seua conversa i actitud vital desprenien alhora la fermesa de saber necessària la lluita diària i la tendresa cap a les persones que anava trobant-se en aquesta lluita, sabedor que sense el respecte no hi havia lluita possible.

Volem transmetre una forta abraçada a la seua família, a Elisa, Lluis, Beatriu i Joan. Però volem també transmetre la nostra esperança en poder continuar la lluita que Luis, amb altres companys i companyes de generació, encetaren per a tindre un present i un futur millor per a totes i tots. El seu exemple hauria de dirigir les nostres accions.

Espacio Publicitario

Deja un comentario