Espacio publicitario

L’Associació de Veïns i Veïnes Carraixet d’Almàssera (AVV Carraixet), convoca per al proper dia 7 de febrer a les 19 hores al Centre Cultural de l’Ajuntament d’Almàssera, una taula rodona on han estat convidats responsables de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i de l’Consistori.
En aquesta taula rodona exposaran les raons i solucions d’aquest desplaçament que FGV té prioritat per fer-ho.
Donada la importància d’aquesta acció, AVV Carraixet veu necessàriament convenient que el poble d’Almàssera sàpiga de primera mà, els plans urbanístics que aquest desplaçament ocasionaria en el dia a dia de la seua gent.
La taula rodona tindrà dues fases, una, en la qual els components exposen els seus arguments i una segona, en la qual els i les assistents pregunten les seues inquietuds als convidats a la taula: José Pla, cap de l’Àrea Tècnica de FGV; Ramón Puchades, alcalde d’Almàssera i Joaquín Torán, arquitecte municipal. Actuarà com a moderadora la presidenta de l’AVV Carraixet, Adela Gascón.
L’AVV Carraixet vol fer des d’aquest mitjà, una crida generalitzada a tot el veïnatge, pobles confrontants a la línia 3 de metro, associacions, partits polítics i col·lectius socials, a participar i compartir els dubtes que puguen tenir.

Espacio Publicitario

Deja un comentario