Espacio publicitario

La pandèmia del coronavirus ha provocat una emergència sanitària sense precedents i també una emergència social que colpeja amb més duresa les classes populars i els sectors i grups més vulnerables, amb gran perill d’exclusió social per a molta gent. No podem permetre que ningú es quede enrere, que a ningú li falte el més elemental. Per això unim les nostres forces per estendre un moviment de solidaritat efectiva des de baix, per estimular donatius directes a aquelles entitats que fan arribar la seua ajuda a les persones més necessitades. En aquest projecte solidari, que pretén activar al màxim la xarxa civil del País Valencià, hi cabem tots i totes. Benvingudes, doncs, totes aquelles persones i entitats que hi vulguen tirar una mà i s’hi vulguen sumar.

            Reconeixem i agraïm el treball indispensable, sovint en condicions molt precàries, de les persones professionals de la sanitat pública, de totes aquelles que esteu en primera línia de la lluita contra la pandèmia, vetlant nit i dia per la salut de cadascú de nosaltres. Reconeixem igualment l’esforç de les persones que treballeu en serveis bàsics i feu possible que no ens falte l’essencial. Reconeixem la tasca de tots aquells periodistes, homes i dones, que informeu cada dia amb rigor i responsabilitat. Reconeixem l’esforç de les persones que ens representen a les institucions, de les que des de la ciència i la medicina avantposeu la salut de la població als interessos econòmics de les grans corporacions, sovint insolidàries i espúries. Estem al costat de tots els treballadors i les treballadores que aquests dies veieu perillar o els heu perdut els vostres llocs de treball, afectats per ERTO, els autònoms i els qui teniu petits i mitjans  empreses que heu de fer front a problemes de tota mena. Junts hem de vetlar pels drets i llibertats de totes i tots, junts hem d’exigir les inversions necessàries per mantindre serveis públics de qualitat (en sanitat, en educació i cultura, en comunicació, en investigació), junts hem d’exigir majors cotes d’autogovern i acostar les decisions en la gestió de tot allò que afecta la ciutadania.

            Des de la consciencia de la responsabilitat que com a integrants de la societat civil valenciana ens pertoca en aquests moments i pensant ja en l’endemà de la pandèmia que ara ens afecta tan greument, encetem avui la campanya solidària «Tira una mà contra el coronavirus» per recaptar fons per a València Acull, Ca Saforaui i Moviment Valencià d’Ajuda al Poble Sahrauí (i d’altres possibles xarxes i entitats de suport solidari que s’hi puguen incorporar en els propers dies) i animem altres col·lectius del País Valencià a sumar-se a la iniciativa i a escampar-la per tot arreu.

➡️ València Acull ajudes directes per a la cobertura de necessitats bàsiques

https://www.valencia-acoge.org/

? ES06 3159 0037 1720 6934 9625

➡️ Ca Saforaui centre social popular autogestionat a Gandia per la igualtat social i la inclusió veïnal (banc d’aliments, reforç escolar…)

https://es-es.facebook.com/csaforaui/

? ES30 0019 0193 7640 1001 9831

 

➡️ Moviment Valencià d’Ajuda al Poble Sahrauí organització de vacances de pau amb xiquets i xiquetes sahrauís, bancs d’aliments, tasques informatives https://saharaui.org/                          

? ES17 3159 0022 1826 6673 7917

DECIDIM                                                                             SOLIDARITAT I RPV

València,    6  d’abril de 2020

Espacio Publicitario

Deja un comentario