Espacio publicitario

L’objectiu de l’acte públic és explicar la necessitat d’una ubicació racional de les energies alternatives a l’interior del País Valencià

Aquest divendres 17 de maig a partir de les 18:45 h. s’ha convocat a l’acte públic que té per títol «Energies renovables: Implantació, model i territori», coorganitzat per Decidim a la localitat d’Ibi, a la comarca de l’Alcoià.
En la xarrada informativa i col·loqui intervindrà Lidia I. Montero, de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Decidim. I també Joaquim Vidal Sanz, de la Coordinadora Valenciana per la Ubicació Racional de les Energies Renovables.

L’ateneu popular «La Gavarnera» (Carreró de les ànimes, 1) Ibi.

Per una ubicació racional

Actualment i darrere la bandera de l’anomenada “transició ecològica” el capitalisme verd busca una implantació massiva a les comarques interiors del País Valencià de macroplantes fotovoltaiques dependents de grans multinacionals a qui ben poc importa el paisatge o la forma de vida d’aquestes comarques.

L’Alcoià, juntament amb les comarques del Vinalopó són algunes de les més amenaçades al País Valencià per aquests interessos. Unes macroplantes, que una vegada instal·lats els panells solars acostumen a tindre un lloguer de 25 o 30 anys i que han de destruir terres de cultiu en actiu, i posteriorment, després de dècades sense cultius, ja no poden ser productives de nou.

Espacio Publicitario

Deja un comentario