Espacio publicitario

Dossier de Premsa de la pròxima Caravana Europea 2020 que tindrà lloc entre els dies 26 i 30 d’agost en tres ubicacions: València, Bilbao i Itàlia.

A València la presentació tindrà lloc a les 19.30 en la Plaça de la Verge amb la recepció de les persones participants i la presentació de la iniciativa per part de les portaveus dels diferents territoris.

Aquesta iniciativa està promoguda per la xarxa estatal Caravana Obrim Fronteres i Carovane Migranti. Enguany per motius de la pandèmia no ens desplaçarem a la ruta balcànica com teníem previst però desenvoluparem un programa d’accions en les ubicacions esmentades.

En el dossier es recull informació sobre els objectius i la trajectòria de Caravana Obrim Fronteres, els enllaços al manifest de la Caravana Europea 2020, els programes en cada ubicació i els contactes en cada ubicació.

Durant la caravana emetrem tres notes de premsa que us farem arribar.

Estarem disponibles per a atendre-vos i respondre a entrevistes, oferir imatges i el que necessiteu.

 

Dossier de Prensa de la próxima Caravana Europea 2020 que tendrá lugar entre los días 26 y 30 de agosto en tres ubicaciones: Valencia, Bilbao e Italia.

 

En València la presentación tendrá lugar a las 19:30 en la Plaza de la virgen con la recepción de las personas participantes y la presentación de la iniciativa por parte de las portavoces de los diferentes territorios.

Esta iniciativa está  promovida por la red estatal Caravana Abriendo Fronteras y Carovane Migranti. Este año por motivos de la pandemia no nos desplazaremos a la ruta balcánica como teníamos previsto pero desarrollaremos un programa de acciones en las ubicaciones mencionadas.

En el dossier se recoge información sobre los objetivos y la trayectoria de Caravana Abriendo Fronteras, los enlaces al manifiesto de la Caravana Europea 2020, los programas en cada ubicación y los contactos  en cada ubicación.

Durante la caravana emitiremos tres notas de prensa que os haremos llegar.

Estaremos disponibles para atenderos y responder a entrevistas, ofrecer imágenes y lo que necesitéis.

 

DOSSIER DE PRENSA CAF VLC 2020

DOSSIER PREMSA CARAVANA VALENCIÀ

Espacio Publicitario

Deja un comentario