Espacio publicitario

ALTO EL GENOCIDI DEL POBLE PALESTÍ! ALTO EL BLOQUEIG A GAZA! Despeses militars per a escoles i hospitals! ALTO LES GUERRES!

L ’horror de la massacre del poble palestí perpetrada per l’exèrcit i el govern d’Israel a plena llum del dia, davant els ulls de tot el món, ha provocat la major indignació entre la joventut i els pobles de tot el món, jueus inclosos.

Són 75 anys d’extermini continuat que hui fa un salt qualitatiu cap avant. Israel només pot fer això perquè compta amb el ferm suport del govern dels EUA i dels governs de la UE, inclòs el govern d’Espanya.

El govern espanyol en funcions ha enviat una fragata militar i un vaixell d’aprovisionament a la zona del conflicte per a servir de suport a la flotilla enviada pels Estats Units i a l’ofensiva genocida de l’Estat d’Israel sobre Gaza. Ha aprovat des de juliol una despesa militar extraordinària de més de 16.000 milions d’euros, mentre la inflació es menja el poder adquisitiu de salaris i pensions; un pressupost extraordinari que nega a la sanitat i l’educació públiques que tant el necessiten.

Un govern en funcions molt sensible a les exigències del govern Biden, als interessos de les multinacionals de l’armament i als del capital financer en general, però insensible als centenars de milers que li exigeixen en tot el territori de l’Estat espanyol l’alto immediat al genocidi, la fi de la colonització i de l’ocupació de les terres de Palestina per Israel i el retorn de la diàspora palestina. Inacceptable!

Quina política social es pot esperar d’un Govern còmplice del genocidi palestí? Amb la mobilització cal exigir al govern actual i futur de Pedro Sánchez i Yolanda Díaz que deixe de lamentar-se hipòcritament, exigisca l’alt immediat als bombardejos i trenque les relacions diplomàtiques, comercials i d’armament amb l’Estat genocida d’Israel.

Per a continuar la lluita en defensa del poble palestí us convidem a acudir el dijous 23 de novembre a les 11.00 a la concentració davant la Delegació del Govern de València (p/ del Temple, 1)

Espacio Publicitario

Deja un comentario