La Avv Carraixet i el personal sanitari del Centre de Salut d’Almàssera, desprès d’analitzar la situació de la pandèmia en la localitat, han considerat oportú i convenient, realitzar una concentració a la porta del centre de salut el dimecres 9 de desembre a les 11 hores, adoptant les preceptives mesures de seguretat i distanciament.
Hem parlat amb els metges i metgesses i estan saturats, i la situació es va complicant en la mesura en què tambè han de fer rastrejos i se’ls acumula el treball. La Conselleria de Sanitat no contrata més personal i la gent es queixa que no els atenen personalment com seria necessari.
Fem aquesta concentració amb l’objectiu de conscienciar a la població i recolzar en el que es puga al personal sanitari que reclama millores i drets en Sanitat.
D’altra banda és necessari que la gent col·labore més per a evitar el contagi. No pot ser que Almàssera haja estat en la llista de la pandemia com a primer poble de l’horta nord en porcentatge per cada 100.000 habitants.
Us convidem a acudir si és el vostre interés, i si no, a comentar i difondre entre el vostre entorn.
És pel bé de tots i totes!!!
 I sobretot, demanar a la gent que acudisca guardant les mesures de seguretat. Estarà el personal del centre de salut i se’ls podrà preguntar els dubtes que es tinguen
S’ha comunicat a la subdelegació de govern i a l’ajuntament d’Almàssera
Espacio Publicitario

Deja un comentario