Espacio publicitario

PP i VOX voten en contra d’investigar la situació denunciada per treballadors de l’hospital referència del departament sanitari Elx-Crevillent, qui van assenyalar el dirigent de l’empresa per pressumptament tancar vàries habitacions per a l’atenció a la seua persona.

Esteve: “Es perd tota una oportunitat per part del Consell de saber què passa en la sanitat pública privatitzada i de mantindré un mínim control “ del àrea

16 de maig de 2024

Els valencianistes lamenten la decisió de PP i Vox de votar a Les Corts Valencianes en contra d’investigar la situació denunciada pels treballadors i treballadores de l’hospital del Vinalopó sobre el presumpte ús privatiu que hauria fet  Fernando de Rosa, president de Ribera Salud, d’este centre públic gestionat per la seua empresa.

La proposició no de llei d’urgència, debatuda el passat dimarts i votada hui, ha sigut rebutjada pel PP i VOX amb arguments “que pareixien escrits per l’empresa. “Des de Compromís”, ha considerat Carles Esteve, portaveu sanitari, “no podem més que lamentar que el president Mazón renuncia a saber què passa en la sanitat pública, s’amague darrere d’un vot en contra per a no fer front a una possible realitat que denuncien tant Compromís, com els treballadors de la pròpia concessió i pensem que es perd tota una oportunitat de saber què passa en la sanitat pública privatitzada i de mantenir un mínim control sobre una activitat de servei que no deixa de ser públic i hauria d’estar en mans públiques”.

“El mateix president Mazón, qui manté un full de ruta privatitzadora en l’hospital del Vinalopó i departament d’Elx-Crevillent sense tindre cap informe ni auditoria favorable a prorrogar el contracte de concessió amb Ribera Salud, eixe mateix Mazón ha votat en contra de obrir una investigació interna amb el mitjans del Consell per a conèixer què va passar realment l’any passat, segons el propi personal de l’hospital del Vinalopó, es varen tancar vàries habitacions per a l’atenció d’una sola persona que, en este cas, era el president de l’empresa que gestiona i se li va dedicar personal exclusiu per a la seva atenció”, ha criticat el diputat valencianista. 

Compromís lamenta que Mazónrenuncie a investigar el uso privado del Hospital del Vinalopó por parte del presidente de Ribera Salud

PP y VOX votan en contra de investigar la situación denunciada por trabajadores del hospital referencia del departamentosanitarioElche-Crevillent, que señalaron al dirigente de la empresa por presuntamentecerrarvarias habitaciones para la atención a su persona.

Esteve: “Se pierde toda una oportunidad por parte del Consejo de saber que pasa en la sanidad pública privatizada y de mantendré un mínimo control “ del àrea


16 de mayo de 2024

Los valencianistas lamentan la decisión de PP y Vox de votar en Les Corts Valencianes en contra de investigar la situación denunciada por los trabajadores y trabajadoras del hospital del Vinalopó sobre el presunto uso privativo que habría hecho Fernando de Rosa, presidente de Ribera Salud, de este centro público gestionado por su empresa.


La proposición no de ley de urgencia, debatida el pasado martes y votada hoy, ha sido rechazada por el PP y VOX con argumentos que parecenescritos por la empresa. “Desde Compromís”, ha consideradoCarles Esteve, portavozsanitario,“no podemosmás que lamentar que el presidente Mazón renuncia a saber qué pasa en la sanidad pública, se esconda detrás de un voto en contra para no hacer frente a una posible realidad que denuncian tanto Compromís, como los trabajadores de la propia concesión y pensamos que se pierde toda una oportunidad de saber que pasa en la sanidad pública privatizada y de mantener un mínimo control sobre una actividad de servicio que no deja de ser público y tendría que estar en manos públicas”.


“El mismo presidente Mazón, quien mantiene una hoja de ruta privatizadora en el hospital del Vinalopó y departamento de Elche-Crevillent sin tener ningún informe ni auditoría favorable a prorrogar el contrato de concesión con Ribera Salud, ese mismo Mazón ha votado en contra de abrir una investigación interna con el medios del Consell para conocer qué pasó realmente el año pasado, según el propio personal del hospital del Vinalopó, se cerraron varias habitaciones para la atención de una sola persona que, en este caso, era el presidente de la empresa que gestiona y se le dedicó personal exclusivo para su atención”, ha criticado el diputado valencianista.

Espacio Publicitario

Deja un comentario