Espacio publicitario

Càrrecs de totes dues formacions es concentren enfront de l’ajuntament per a mostrar el seu suport a l’actual govern progressista eixit de les urnes i qualifiquen el moviment del Partit Popular com una forma de corrupció més.

26 de febrer de 2021

La Torre de les Maçanes, Agres i ara Teulada-Moraira… L’escalada de mocions de censura impulsades pel Partit Popular de la mà de regidors trànsfugues des que el controla Carlos Mazón ha concentrat aquest divendres a càrrecs de Compromís i PSPV a les portes de l’Ajuntament que encara hui governa l’alcaldessa valencianista, Rosa Vila.

Entre els càrrecs supramunicipals de la coalició presents es trobaven el portaveu en el Congrés, Joan Baldoví; la portaveu adjunta en Corts, Aitana Mas; i el portaveu en la Diputació d’Alacant, Gerard Fullana. També la coportaveu de la coalició, Agueda Micó. Sota el lema ‘Fidels al poble. Teulada-Moraira en positiu’, els valencianistes han mostrat el seu suport a l’actual equip de govern i denunciat la deriva ‘neozaplanista’ que està adquirint la política a les comarques meridionals des que Mazón, president de la Diputació d’Alacant, ha reactivat el transfuguisme com el camí més ràpid per a fer-se amb una alcaldia.

Compromís censura la flagrant i constant violació per part de Mazón i el Partit Popular del pacte antitransfugista, menystenint així els acords signats pel seu propi partit a nivell estatal i que qualifiquen aquestes pràctiques com a formes de corrupció. Els valencianista acusen a Mazón de reandar els passos d’un dels seus mentors, Eduardo Zaplana, imputat actualment en el cas Erial i qui va impulsar la seua carrera en el govern de Benidorm amb una maniobra semblant arribant a ser ministre i president de la Generalitat.

Aquesta moció de censura està planejada des del primer dia. Trenta-sis anys de majories del PP en aquest municipi donen per a molt. Nosaltres arribem per a treballar pel poble però segurament hem anat més de pressa del que els haguera agradat al PP. Estem segurs que hi ha moltes coses per eixir i és una pena que per culpa de dos trànsfugues que es diuen socialistes no vaja a eixir tot el positiu que s’ha impulsat des d’aquest govern”, ha assenyalat Rosa Vila.

La nostra presència a Teulada-Moraira no sols és una defensa de la nostra alcaldessa i el seu equip, sinó també una denúncia contra la política bruta que en plena pandèmia i quan ningú mira socaba els pilars bàsics de la democràcia, que no són uns altres que respectar la voluntat del que diguen les urnes”, ha assenyalat Aitana Mas qui ha recordat que la moció de censura d’Agres es va registrar en Nit de Nadal.

És un exercici de cinisme absolut el que fa Carlos Mazón. Aquest dimarts va votar en la Federació Valenciana de Municipis i Províncies una declaració institucional contra el transfuguisme i dimarts que ve pitjarà el botó roig que li permetrà completar la seua tercera moció de censura amb regidors socialistes expulsats en tot just set mesos com a president provincial del PP”, ha manifestat el portaveu en la Diputació, Gerard Fullana.

El que passarà el dimarts que ve és una injustícia gravíssima en contra del que van votar els veïns i veïnes del poble. Compromís està en contra del transfuguisme i de la utilització que fa el PP d’aquests trànsfugues. Menys signar pactes antitransfugas i més complir els acords i no robar la voluntat del poble”ha considerat Micó“És un dia trist per a la democràcia quan dos trànsfugues acaben robant l’alcaldia del poble de Teulada. Hem d’evitar que dos energúmens com aquests atempten contra la democràcia, robant la voluntat del poble”ha afegit Joan Baldoví.

Compromís y PSPV rechazan en Teulada-Moraira el transfuguismo impulsado por el neozaplanismo de Mazón

Cargos de ambas formaciones se concentran frente al ayuntamiento para mostrar su apoyo al actual gobierno progresista salido de las urnas y califican el movimiento del Partido Popular como una forma de corrupción más.

26 de febrero de 2021

La Torre de les Maçanes, Agres y ahora Teulada-Moraira… La escalada de mociones de censura impulsadas por el Partido Popular de la mano de concejales tránsfugas desde que lo controla Carlos Mazón ha concentrado este viernes a cargos de Compromís y PSPV a las puertas del Ayuntamiento que todavía hoy gobierna la alcaldesa valencianista, Rosa Vila.

Entre los cargos supramunicipales de la coalición presentes se encontraban el portavoz en el Congreso, Joan Baldoví; la portavoz adjunta en Corts, Aitana Mas; y el portavoz en la Diputación de Alicante, Gerard Fullana. También la coportavoz de la coalición, Agueda Micó. Bajo el lema ‘Fidels al poble. Teulada-Moraira en positiu’, los valencianistas han mostrado su apoyo al actual equipo de gobierno y denunciado la deriva ‘neozaplanista’ que está adquiriendo la política en las comarcas sureñas desde que Mazón, presidente de la Diputación de Alicante, ha reactivado el transfuguismo como el camino más rápido para hacerse con una alcaldía.

Compromís censura la flagrante y constante violación por parte de Mazón y el Partido Popular del pacto antitransfugista, ninguneando así los acuerdos firmados por su propio partido a nivel estatal y que califican estas prácticas como formas de corrupción. Los valencianista acusan a Mazón de reandar los pasos de uno de sus mentores, Eduardo Zaplana, imputado actualmente en el caso Erial y quien impulsó su carrera en el gobierno de Benidorm con una maniobra semejante llegando a ser ministro y presidente de la Generalitat.

Esta moción de censura está planeada desde el primer día. Treinta y seis años de mayorías del PP en este municipio dan para mucho. Nosotros llegamos para trabajar por el pueblo pero seguramente hemos ido más aprisa de lo que les hubiera gustado al PP. Estamos seguros que hay muchas cosas por salir y es una pena que por culpa de dos tránsfugas que se dicen socialistas no vaya a salir todo lo positivo que se ha impulsado desde este gobierno”, ha señalado Rosa Vila.

Nuestra presencia en Teulada-Moraira no solo es una defensa de nuestra alcaldesa y su equipo, sino también una denuncia contra la política sucia que en plena pandemia y cuando nadie mira socaba los pilares básicos de la democracia, que no son otros que respetar la voluntad de lo que digan las urnas”, ha señalado Aitana Mas quien ha recordado que la moción de censura de Agres se registró en Nochebuena.

Es un ejercicio de cinismo absoluto el que hace Carlos Mazón. Este martes votó en la Federación Valenciana de Municipios y Provincias una declaración institucional contra el transfuguismo y el próximo martes apretará el botón rojo que le permitirá completar su tercera moción de censura con concejales socialistas expulsados en apenas siete meses como presidente provincial del PP”, ha manifestado el portavoz en la Diputación, Gerard Fullana.

Lo que pasará el martes que viene es una injusticia gravísima en contra de lo que votaron los vecinos y vecinas del pueblo. Compromís está en contra del transfuguismo y de la utilización que hace el PP de estos tránsfugas. Menos firmar pactos antitransfugas y más cumplir los acuerdos y no robar la voluntad del pueblo”, ha considerado Micó. “Es un día triste para la democracia cuando dos tránsfugas acaban robando la alcaldía del pueblo de Teulada. Hemos de evitar que dos energúmenos como estos atenten contra la democracia, robando la voluntad del pueblo”, ha añadido Joan Baldoví.

Espacio Publicitario

Deja un comentario