Espacio publicitario

Guanyar denuncia que en el govern i el seu soci preferent donen ja per fet que el transport públic urbà continuarà en mans d’una empresa privada

Obiol: “Hi ha tanta, tanta, evidència de que la privatització dels serveis públics va en contra de l’interés de la ciutadania que el PSOE i Podem que elsprivada permet governar haurien d’explicar quins motius tenen per a continuar privatitzant.”

El govern municipal ha iniciat el procés de participació al voltant del servei de transport públic urbà de la ciutat. En la presentació d’eixe procés deixa ben clar que els seus objectius són conèixer el parer dels veïns i veïnes d’Alcoi per a poder elaborar un plec de condicions per a la contractació del servei. És a dir, que en cap cas pretenen que el servei torne a ser públic i amb això més respectuós amb les necessitats de la població i amb els drets laborals del seu treball. Com assenyala la regidora Sandra Obiol: “hi ha tanta investigació realitzada al voltant de com és de perjudicial deixar en mans d’empreses els serveis públics a la ciutadania. Hi ha tanta evidència, a aquesta mateixa ciutat, que les empreses han gestionat de manera pèssima els interessos de la ciutadania. Hem escoltat tantes vegades a PSOE i Podem dir que defensen els serveis públics que no entenem com ara, de nou, opten per deixar en mans d’empreses el benestar de les veïnes i veïns d’Alcoi.”

La plataforma reclama que s’aturen tots aquests processos d’elaboració de condicions per a les empreses perquè el que primer que s’ha de fer és decidir si volem o no que els nostres serveis públics estiguen en mans d’empreses privades. I al mateix temps demanen als veïns i veïnes que participen en aquests processos de participació que reclamen que el seu govern mire pel benestar de les persones i no per interessos privats que només fan que deteriorar els serveis que la ciutadania necessitat en el seu dia a dia.

Espacio Publicitario

Deja un comentario