Espacio publicitario

El govern de Toni Francés ha iniciat un procés de participació superficial on no es parla del més important: si el servei del bus ha de donar-se, de nou, a una empresa.

González: “En açò, i en massa coses ja, el PSOE actua com el PP: vol afavorir els interessos d’una gran empresa i no de les persones del poble que governen.”

Esta setmana s’ha iniciat el que el govern del PSOE anomena procés de participació sobre el servei del transport urbà. Un procés que per a Guanyar és inútil des del mateix moment que la participació consistix només en manifestar l’opinió sobre qüestions molt concretes que ja han estat predefinides pel govern prèviament i per tant convertixen la participació ciutadana (és a dir, el co-disseny de polítiques públiques) en una ficció per a legitimar les decisions del govern de Toni Francés. Per al regidor de la plataforma Pablo González és una mostra més de la incapacitat del govern del PSOE per escoltar als seus veïns i veïnes i confiar en el seu criteri. A més a més manifesta: «tot açò partix d’una premissa equivocada que ja ha sigut evidenciada per molts d’estudis i per l’experiència de molts anys i molts llocs, que les empreses gestionen millor que l’administració pública. Toni Francés i el seu govern, defensen de nou premisses de dretes per a defensar interessos privats i no col·lectius, sembla que tenim una junta d’accionistes i no un govern. El que primer s’hauria de fer és decidir sobre la recuperació de la gestió del transport urbà i després parlar de com ha de ser este servei. I no, el que estem fent és mirar si la ciutadania matisa unes condicions d’un contracte que ja han decidit. S’estan rient de la ciutadania d’Alcoi».

Guanyar Alcoi demana que s’inicie un nou i veritable procés de participació on s’aporte la informació necessària prèvia per a que la ciutadania es faça càrrec del que implica un servei de transport urbà i que siga una participació no viciada pels interessos d’una empresa i defensats per un govern. Igualment demana que la ciutadania s’implique en la defensa de la gestió pública dels serveis a les persones, perquè s’ha demostrat àmpliament que és més eficient i més respectuosa amb les necessitats de la ciutadania. I sobretot perquè «el PSOE ja ha posat tantes vegades de manifest que està al costat dels que tenen poder, no de les necessitats de veïns i veïnes; per tant és precís que siguem les persones les que defensem els nostres interessos, ells no ho faran.»

Espacio Publicitario

Deja un comentario